: این غذاها که لیست شدن تو نت گرم و سرد رو شما دوستان که حساسین از کم تست کنید. با شکم گرسنه زیاد نخورید
اش رشته رو من در چند نه نفر دیدم خیلی اذیت کرده اول خودمو
همینطور قورمه سبزی
دوستان هرکی یه طبع پایه داره بنا به اون طبعش یه غذایی بهش کمتر یا بیشتر میسازه.
من خدای ناراحتی معده بودم حدود 30 سال از معده درد زجر کشیدم اصلا طبع سردو گرم بلد نبودم
بعدا یاد گرفتم.
در طی بیماری برداشتم یه مدت هرچی خوردم حال بعدشو نوشتم
دیدم یعد تخم مرغ وحشتناک بهم میریزم. همینطور غذاهایی که تخم مرغ داشتن
دیگه قورمه سبزی کوفته ماهی کوکوها شامی یا کتلت
دلمه لازانیا ماکارونی مرغ تا حدی اش رشتة سوپ با رشته خلاصه هر چی از سوپری میاد
بعد تحقیق کردم دیدم شخصی که بیماره و سوداش بالاست باید کاری کنه شکمش روون باشه. بنابراین گزینه آش یا سوپ رو چند بار در هفته تکرار کنه تا بدنش پاکسازی بشه همون آش پاکسازی شما
بدن قراره شست بشه
: خب جایی که می شورن با آبگرم تمیزتر میشه یا با مواد جامد مالیدن.
شما اگه خودتونو بیمار فرض کتید که بدنش نیاز به پاکسازی داره حدود شش ماه هرچی قبلا میخورین رو کنتر بذارید
: اگه قراره همون روال باشه که هر چی خواستین بخورین چطور بدن خوذشو بشوره
شما حداقل یکبار دوبار در روز باید اجابت مزاج داشته باشید
: اونم در طی چند ماه
: ضعفن دارین کنارش بادوم آبگوشت و گوشت مصرف کنید.
به اش یا سوپتون واسه اینکه صعف نکنيد گوشت روغن زیتون بزنید حتما حتما.
گوشت استخوان دار بحوشونید تو آبش
: هی سردو گرم نکنید سرد و گرم مال آدم سالمه که هنوز دچار مسئله نشده
: حالا سوپ یا آش میتونه توش هرچی میخوایید بریزید از نوع سالم. بسته به مذاق خودتون داره
توش میشه برنج جو گندم ریخت میشه سه تاشو ریخت. میشه فقط برنج ریخت. منتها درصد جو رو کم کنید چون سنگینه. میشه هر مدل حبوبات ریخت. هر ادویه خواستین بزنید. خوردین معده درد گرفت روغنو بیشتر کنید یا کنارش دولقمه عسل بخورین. دوستدارید ملس کنید. هرکی هرمدل پسندشه. فقط غذاتون یه مدت روون باشه. اونایی که صعف دارن بیشتر از گوشت و استخوان و روغن تو غذاشون استفاده کنن.
این سوپ یبوست و رفع میکنه. کار تقویت عصب اصلاح خون و ..... میکنه. کبدو پاکسازی میکنه کلا. املاح رو به بذن میرسونه
: حالا مثلا صبحانه تخم مرغ یا کیک ناهار برنج با کباب کوبیده با خورش سرد شام ماکارونی یا کتلت این بدن کجا میتونه خودشو راحت تخلیه کنه یبوست میاد راه بندون میکنه و هی سودا زیادتر میشه وارد خون میشه به مغز میرسه مغز سرد میشه از اون طرفم شخص میخوابه زیاد بعد فکر منفی تولید میشه . بدنم بیجون میشه