2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853207 بازدید | 4299 پست
 عزیز من زیاد درمورد حنا زدن اطلاع ندارم. ولی کلا رنگ گیاهیه و خوبه فکر نکنم بد با‌شه

سلام میشه در مورد خلط گلو بیشتر توضیح بدید من از وقتی یادم هست خلط گلو دارم من حتی برای درمان رماتیسم سرچ کردم نوشته بود اول خلط گلو رو خوب کنید 

قبل از خواب ریلکسیشن  و تنفس عمیق داشته باشید.   قبل خواب یه ذکری بگید تا خواب تون بره.&n ...

سلام.من افسردگی دارم استرس زیاد اذیتم میکنه به کمک شما احتیاج دارم. توی تلگرام یا وات هستید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام میشه در مورد خلط گلو بیشتر توضیح بدید من از وقتی یادم هست خلط گلو دارم من حتی برای درمان رماتیس ...

عزیزم چند تا کلیپ هست کاش میشد ببینید.تو آپارات هستش.

ایجاد خلط در بدن برمیگرده به

میزان یا حجم  غذا

میزان تحرک بدن

کیفیت غذا از لحاظ  مقدار آب یا خشکی

میزان خوابو.

محل زندگی از نظر رطوبت یا خشکی هوا و زمین

مثلا یه شخص بلغمی که مرتب چند کاسه آش مصرف داره. باتوجه به این رطوبت بدن‌ش بالاست و داره غذای مرطوب  میخوره خب این غذا به بدنش رطوبت میده زیادم خورده رطوبت زیادی به بدنش میرسه و مواد اصافی وارد بدنش  میشه. این مواد اضافی در بدنش  ایجاد خلط میکنه. بدن یه حدی گنجایش داره دفع کنه اضافیشو  تبدیل به خلط در بدن میکنه. و در بدن ایجاد انواع بیماری میکنه. خواب زیادی ایجاد خلط میکنه. همینطور تحرک کم مواد اضافی  رو در بدن نگه میداره. غذای خشک و غذای مرطوب  هر کدوم یه مدل رطوبت به بدن میده. مثلا روزه گرفتن هم  مؤثره. ریزه خوری کردن. غذاهای هوسی اضافی که میخوریم. رساندن آب زیاد بدن مثلا استخر جای نمور. شستشو زیادی. خوابیدن در جای سرد. غذاهای ابکی خوردن. آب یخ خوردن و.......

.. سرچ کنید نزله  یا خلط

: این غذاها که لیست شدن تو نت گرم و سرد  رو  شما  دوستان که حساسین از کم تست کنید. با شکم  گرسنه زیاد نخورید

اش رشته رو من در چند نه نفر دیدم خیلی اذیت کرده  اول خودمو

همینطور قورمه سبزی

دوستان هرکی یه طبع پایه داره بنا به اون طبعش یه غذایی بهش کمتر یا بیشتر می‌سازه.

من خدای ناراحتی معده بودم حدود 30 سال از معده درد زجر کشیدم اصلا طبع سردو گرم بلد نبودم

بعدا یاد گرفتم.

در طی بیماری برداشتم یه مدت هرچی خوردم حال بعدشو نوشتم

دیدم یعد تخم مرغ وحشتناک بهم میریزم. همینطور غذاهایی که تخم مرغ داشتن

دیگه قورمه سبزی کوفته ماهی کوکوها شامی یا کتلت

دلمه لازانیا ماکارونی مرغ تا حدی اش رشتة  سوپ با رشته  خلاصه هر چی از سوپری میاد 

بعد تحقیق کردم دیدم شخصی که بیماره و سوداش بالاست باید کاری کنه شکمش روون باشه. بنابراین گزینه آش یا سوپ رو چند بار در هفته تکرار کنه تا بدنش پاکسازی بشه همون آش پاکسازی شما 

بدن قراره شست بشه

: خب جایی که می‌ شورن با آبگرم تمیزتر میشه یا با مواد جامد مالیدن. 

شما اگه خودتونو بیمار فرض کتید که بدنش نیاز به پاکسازی داره  حدود شش ماه هرچی قبلا میخورین رو کنتر بذارید 

: اگه قراره همون روال باشه که هر چی خواستین بخورین چطور بدن خوذشو بشوره

شما  حداقل یکبار دوبار در روز باید اجابت مزاج داشته باشید

: اونم در طی چند ماه 

: ضعفن دارین کنارش بادوم  آبگوشت و گوشت مصرف کنید. 

به اش یا سوپتون واسه اینکه صعف نکنيد گوشت  روغن زیتون بزنید حتما حتما.

گوشت استخوان دار بحوشونید تو آبش

: هی سردو گرم نکنید سرد و گرم مال آدم سالمه که هنوز دچار مسئله نشده

: حالا سوپ یا آش میتونه توش هرچی میخوایید بریزید از نوع سالم. بسته به مذاق خودتون داره

توش میشه  برنج جو گندم ریخت میشه سه تاشو ریخت. میشه فقط برنج ریخت. منتها   درصد جو رو کم کنید چون سنگینه.  میشه هر مدل حبوبات ریخت. هر ادویه خواستین بزنید.  خوردین معده درد گرفت روغنو بیشتر کنید یا کنارش دولقمه عسل بخورین. دوستدارید  ملس کنید. هرکی هرمدل پسندشه. فقط غذاتون یه مدت روون باشه. اونایی که صعف دارن بیشتر از گوشت و استخوان و روغن تو غذاشون استفاده کنن.

این سوپ  یبوست و رفع میکنه.  کار تقویت عصب  اصلاح خون  و  ..... میکنه. کبدو پاکسازی میکنه کلا.  املاح رو به بذن میرسونه

: حالا مثلا صبحانه تخم مرغ یا کیک ناهار برنج با کباب کوبیده با خورش سرد  شام ماکارونی یا کتلت این بدن کجا میتونه خودشو  راحت تخلیه کنه یبوست میاد راه بندون میکنه و هی سودا زیادتر میشه وارد خون میشه به مغز میرسه  مغز سرد میشه از اون طرفم شخص می‌خوابه زیاد بعد فکر منفی تولید میشه . بدنم بیجون میشه

عزیزم چند تا کلیپ هست کاش میشد ببینید.تو آپارات هستش.  ایجاد خلط در بدن برمیگرده به  میز ...

ممنون از راهنماییتون سرچ کردم من این کارا رو نمی کنم یعنی ریزه خواری ندارم پر خوری ندارم اب سرد نمی کنم فقط تحرکم کمه بدنم بلغمی هست بلغم زدا می خورم اما قرقی نکردم یکی از خانما نوشته بود شب و صبح دو قاشق دوسین راه درمانش هست حالا می خوام امتحان کنم چون نوشته بود باعث ضعف معده و زوال عقل میشه

عزیزم چند تا کلیپ هست کاش میشد ببینید.تو آپارات هستش.  ایجاد خلط در بدن برمیگرده به  میز ...

اینا رو پیدا کردم شاید به درد بقیه هم بخوره مثل اینکه یبوست ام الامراض و خلط ابوالامراض هست یبوست که شکر خدا خوب شد مدتی هم روی خلط تمرکز میکنم ببینم خوب میشه حتی نوشته درد مفصلی از خلط هست منم مدتیه مفصلام خشک میشه و درد میکنه 

درمان #زکام و نزله سرد و #سینوزیت :

اگر نزله‌ها غلیظ بود باید رها کنند تا دفع شود.
اگر بلغم سفید و رقیق بود باید سر را گرم کنند.
یعنی نشان دهنده سرماخوردگی ظاهری سر است.
پس از چند روز که بلغم و نزله غلیظ خارج شد برای درمان این موارد انجام شود:

ترک چرک خشک کن و آنتی هیستامین
دمنوش بنفشه
حجامت سر
دوش آب گرم و سپس انفیه
استنشاق آب نمک
روغن مرزنجوش یا بنفشه
ترک غذاهای سرد
دود دادن عنبرنسارا و اسفند و کندر
بخور آویشن و مرزنجوش و تخم گشنیز و سرکه
مصرف زیاد عسل
تعریق با دمنوش‌های گرم و زیر پتو رفتن یا حمام خیلی گرم با تعریق زیاد
شلغم و عسل
بارهنگ و عرق نعنا یا عرق آویشن
شربت آبلیمو عسل
بو کردن و مالیدن اسانس نعنا یا بو کردن اسانس اکالیپتوس
پیاز و عسل، آب پیاز
ماساژ و شانه کردن زیاد سر
مصرف آب جوشیده
گذاشتن کلاه بر سر

درمان زکام و نزله #گرم :

پرهیز از گرمی‌های زیاد مثل آویشن شیرازی، مرزنجوش، سیر و پیاز تند، زنجبیل و دارچین، غذاهای پرادویه و تند
تا سه چهار روز اول فقط آش جو مصرف شود
حذف ترشیجات
آب جوی طبّی
شربت آبلیموعسل
دمنوش گل بنفشه، خطمی و ….

#نزله_چیست؟

نکات بسیار بسیار عالی و کاربردی و دقیقی مطرح شد.

چند تا نکته به عنوان جمع بندی عرض میکنم:

تعریف نزله:

به فضولات مغزی که از راه بینی خارج می‌شود زکام می‌گویند.
و به فضولات مغزی که به حلق و گلو می‌ریزند، نزله می‌گویند.

عوارض نزله:

نزله‌ها بسیار خطرناک هستند و حتماً باید از بدن خارج شوند.
نه در مغز بمانند و نه در گلو بریزند و وارد دستگاه گوارش بشوند.

حکما به یبوست میگویند ام الامراض و به نزله میگویند ابوالامراض
یعنی پدر بیماری ها

بسیاری از بیماریهای چشم مثل آب مروارید و تنبلی چشم و عفونت چشم، بیماریهای گوش مانند عفونت و ضعف گوش، برخی دندان دردها، بسیاری از مشکلات معده مثل درد و زخم معده، مشکلات روده مثل اسهال و زخم روده و کولیت (قولنج)، سرفه و آسم و … ناشی از نزله هاست.

اگر از راه گوارش وارد خون شود به حساس ترین نقاط مثل رحم و پروستات آسیب می‌رساند.
 بسیاری از مشکلات رحم مانند کیست و فیبروم و … از نزله‌های مغزی است.

اگر در سر بماند و خارج نشود باعث سکته، صرع، فلج‌های مغزی (ام اس و …) می‌شود.

انواع نزله:
هرکدام از زکام و نزله دو نوع سرد و گرم دارد که راههایی برای تشخیص دارند:

۱٫ حرارت نزله:
نزله‌های گرم ناشی از عوامل گرم هستند. عوامل خارجی مثل آفتاب، حمام، هوای گرم، بوییدن چیزهای گرم، دود آتش است.
عوامل داخلی مثل فعالیت زیاد فکری، غذاهای صفرا زا، عصبانیت و … هست. (علت تشنگی در ابتدای نزله گرم، خارج شدن رطوبات از مغز است.)

و نزله‌های سرد ناشی از عوامل سرد (هوا و آب سرد، نپوشاندن سر پس از حمّام، خوردن سردیجات زیاد و …)

۲٫ غلظت نزله: معملاً نزله سرد غلیظ (خلط سبز یا سفید) است ولی نزله گرم رقیق و آبکی (زرد یا سرخ) می‌باشد.

۳٫ تأثیر نزله: نزله سرد در بینی و گلو، درد ایجاد می‌کند.
نزله گرم سوزش و آلرژی و خارش. نزله گرم سرخی چشم و بینی و صورت هم دارد..

نکته: شاید بتوان گفت چرندیات غربیها در مورد میکروب و ویروس دلالت بر سردی و گرمی بیماری می‌کند.
زیرا میکروبها در گلو چرک و درد ایجاد می‌کنند اما ویروسها اکثراً سوزش و التهاب در گلو و لوزه‌ها ایجاد می‌نمایند.

همین نزله‌ها اگر در سینوس‌ها جمع شود می‌شود سینوزیت.

علائم سینوزیت (بیماری بسیار رایجی که بعضاً با آسم و آلرژی و میگرن اشتباه می‌شود و پزشکی جدید در تشخیص و درمان ناتوان است):
سردرد و سنگینی سر بالاخص هنگام خم شدن، ترشحات پشت حلقی بالاخص صبح، بوی بد دهان، بی‌اشتهایی بالاخص برای صبحانه، تنگی نفس و بدخوابی شبانه، سرماخوردگی مکرر، سنگینی گوش، خستگی چشم مخصوصاً هنگام مطالعه (گاهی فقط همین یک نشانه هست)، گرفتگی بینی، پف دور چشم، عدم تمرکز، مشکلات عصبی

۴٫ تأثیر نزله از تب: نزله گرم با تب بدتر و نزله سرد با تب بهتر می‌شود.

بخور سرد و گرم به این دلیل است..
 بسیاری اوقات روزهای اولیه زکام و نزله (که سوزش وجود دارد) باید بنفشه خورد و بخور داد و در روزهای بعد از گرمی‌ها استفاده کرد.

۵٫ نزله سرد بیشتر همراه سردرد است (چون غلیظ است در سر و گردن می‌ماند که باید سریع تخلیه کرد) و نزله گرم بدون سردرد است (چون رقیق است سریع عبور می‌کند و به پایین بدن می‌رود)

نکته: بیشترین زمان تولید و حرکت نزله ها، سحر و صبح هست که سحرخیزی از تأثیرگذاری نزله‌ها جلوگیری میکند.

درمان زکام و نزله سرد و سینوزیت:

اگر نزله‌ها غلیظ بود باید رها کنند تا دفع شود.
اگر بلغم سفید و رقیق بود باید سر را گرم کنند.
یعنی نشان دهنده سرماخوردگی ظاهری سر است.
پس از چند روز که بلغم و نزله غلیظ خارج شد برای درمان این موارد انجام شود:
ترک چرک خشک کن و آنتی هیستامین، دمنوش بنفشه، حجامت سر، دوش آب گرم و سپس انفیه، استنشاق آب نمک، روغن مرزنجوش یا بنفشه، ترک غذاهای سرد، دود دادن عنبرنسارا و اسفند و کندر، بخور آویشن و مرزنجوش و تخم گشنیز و سرکه، مصرف زیاد عسل، تعریق با دمنوش‌های گرم و زیر پتو رفتن یا حمام خیلی گرم با تعریق زیاد، شلغم و عسل، بارهنگ و عرق نعنا یا عرق آویشن، شربت آبلیمو عسل، بو کردن و مالیدن اسانس نعنا یا بو کردن اسانس اکالیپتوس (قلم بینی)، پیاز و عسل، آب پیاز، ماساژ و شانه کردن زیاد سر، مصرف آب جوشیده، کلاه برداری نکردن،

درمان زکام و نزله گرم:
پرهیز از گرمی‌های زیاد مثل آویشن شیرازی، مرزنجوش، سیر و پیاز تند، زنجبیل و دارچین، غذاهای پرادویه و تند، تا سه چهار روز اول فقط آش جو مصرف شود، حذف ترشیجات، آب جوی طبّی، شربت آبلیموعسل،دمنوش گل بنفشه و خطمی. …

ببخشید میشه یه لیست از صبحونه و نهار و شام خودتون بنویسید چون شوهر و دخترم هم سودایی هستن خیلی وقتا خودم نون و سبزی می خورم اما مثلا کتلت و تخم مرغ که براشون درست کردم نیم خورم فرداش تاثیرش رو رو اونا می بینم می خوام برای اونام دیگه غذای سرد درست نکنم اما نمی دونم چی جایگزین کنم بد غذا هم هستن مثلا سوپ و اش اصلا نمی خورن الان صبح ارده و شیره میدم بخورن دیپه تکراری شده میان وعده هم بادوم و کشمش و خرما و سیب اما وعده اصلی رو نمی دونم چیکار کنم به خصوص شام 

ممنون از راهنماییتون سرچ کردم من این کارا رو نمی کنم یعنی ریزه خواری ندارم پر خوری ندارم اب سرد نمی ...

دوسین رو از کم شروع کن چون گاهی عوارض داره من تجربه کردم. از خیلی کم

ببخشید میشه یه لیست از صبحونه و نهار و شام خودتون بنویسید چون شوهر و دخترم هم سودایی هستن خیلی وقتا ...

عزیز نمیشه کل خانواده رو یهو تغییر داد مثلا طی سه‌ماه تغییر بده. آقایون اذیت میشن. کنار غذاهای قدیمت کمی از غذاهای جدید بذار تا کم کم آشنا بشن. من الان چند ساله دارم رو غذای خانواده کار میکنم تازه یه چیزایی رو موفق شدم. مثلا شوهرم حلیم نمی‌خورد الان بعد دو سال خودش دیگه میگه حلیم درست کن. اصلا حلیم رو غذا حساب نمی‌کرد. بنابراین عجله نکن. تو خونه بحث پیش میاد. غیر مستقیم فعلا کار کن تا کم کم جامیفته واسشون. من شوهرم اصلا صبحانه نمیخوره. خودم نون تازه سبوس‌داربا چای عسل  گاهی کنارش سرشیر یا ارده یا کره محلی یا حلیم ... . البته هرکی یه عادتی داره. بچه هام تخم‌ مرغ دوست دارن. که جالب نیست. 

.

ببخشید میشه یه لیست از صبحونه و نهار و شام خودتون بنویسید چون شوهر و دخترم هم سودایی هستن خیلی وقتا ...

آبگوشت خوبه. تتالی یا همون آبگوشت با گوشت چرخ شده خویه. استانبولی خوبه.حلیم پرگوشت. تنوع بده به غذا چاره نیست نمیشه یهو تغییر داد منم هنوز مجبورم گاهی هرچی بچه ها میخوان درست کنم.   منتها غذای بد رو پشت هم نذار. تو همه سفره ها عسل همیشه بذار. آدم تا خودش نخواد نمیشه تغییرش داد. من الان بعد دو سه سال خودش میگه اش و سوپ یا بلغور گندم بپز. وگرنه عاشق غذاهای چرب وچیلی هستش. الان خودش فهمیده تخم مرغ میخوره بعدش حالشو بد  میکنه. هی که بگی میره تو ذهنشون و خودشون خواهان تغییر میشن