2777
2789
عنوان

آلبوم تصاویر آشپزی و شیرینی پزی و تزیینات مامانای بهمن و اسفند 91

| مشاهده متن کامل بحث + 11514 بازدید | 179 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این لواشکارو هم دیروز درست کردم امروز آماده شد و واقعا خوشمزه شد
ههههه چقدر تعریف می کنماااا

آپلود عکس

من آلو و شلیل داشتم که واسه خوردن همینجوری خوب نبودن
اول شلیلا رو با یکم آب گذاشتم تو قابلمه و گذاشتم قل بزنه و وقتی یکم نرم شد آلوهارو ریختم چون شلیلا سفت تر بود و بیشتر نیاز به پخت داشت
بعد با آب خود آلوها کاملا پخت و له شد زیرشم کم کردم تا مایع غلیظ بشه
بعد مواد ریختم تو صافی و فقط هسته ها موند تو صافی
تو سینی پلاستیک گذاشتم (روکش غذا) و یه کوچولو چربش کردم که بعدا لواشکا راحت جدا شه و چون نمی شد بیرون بزارم گذاشتم تو اتاق و پنکه رو روشن کردم
تا فرداش کامل خشک و آماده شد
به زبان عامیانه نوشتم سوالی بود بپرسین توضیح بدم

مرشی مامی کنجد جون.تحالا من با سوگند صحبت میکنم ببینم نظرش چیه

دیگه کارای کن تمام شد حالا ببینم دیگه کی میتونم چیزی درست کنم
فدای خنده ی نازت که دنیا رو بهم میده http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014041220065855904
بابا هنرمندا من برم عکسامو پاک کنم اینجا هم آبروم رف مامان سوگند عالی بود کارات لطفا طرز تهیه ی اون کیکه عقدو مافینای شکلاتی رو واسم بزار اصلا چه کاریه همشو بزار منم دستورامو پیدا کروم میزارم کاش این نی نی ها زودتر بزرگ شن منم بیام تو کار اشپزی خخخخخخخ غزل جون شمام هنرمندیا اون ژله هه هم خوشمل بود که البالو داشت روش افرین بچه ها
اللهم صل على محمدّ و آل محمد و عجّل فرجهم-برا سلامتی امام زمانمون صلوات بفرست-
غزل واقعاً کدبانوییی ماشالاااااا، من دلم لواشکتو خواااااست من عااااشق لواشکم خیلیییی آب دهنم ببخشید راه افتاد ،
مامی کنجد و مامی سوگند جووون به به به آفرییییییین دلمون خواست بابا هههه
مامی سوگند خداییش کی وقت میکنی به ما هم بگو مخصوصاً میدونم شبها دیر میخوابی چون اسمتو اتفاقی تو یه کلوب دیگه دیدم که مثل خودم تا دیر وقت بیدار بودی ، آفرییییییین کدبانو

2810