2777
2789
عنوان

اینکارم دزدیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 50 پست
ماهی ۵،۶ کیلو پسته ،بادوم ، گردو🙄 میدونی پسته کیلویی ۵۰۰ تا ۸۰۰ تومنه🙄🙄🙄 بعد اینش هیچی ماهی ۱۵،۱ ...

مهمون ک میاد خونشون همرا بامیوه همیشه اجیلش براهه 

بی عشق جهان یعنی یک چرخش بی معنی😍
ماهی ۵،۶ کیلو پسته ،بادوم ، گردو🙄 میدونی پسته کیلویی ۵۰۰ تا ۸۰۰ تومنه🙄🙄🙄 بعد اینش هیچی ماهی ۱۵،۱ ...

راستی یادم رفت اینم بگم توشهرما پسته ۱۷۰تومنه🤔😂😂😂پسته ۸۰۰یا۵۰۰تاحالاندیدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ینی بزنگم بگم من فلان چیزمیخام بردارم؟اخه یبارنون نداشتم رفتم پیدانکردم اومدم خونم دوباره اومد گفتم ...

وا این کارا چیه اون راضی همه راضی خودت میخوای خودتو بکنی ناراضی

هیچ

پسته تواضع باجلدخاتم کاری کیلویی سیصدوپنجاه تومنه

هشتصدنرخکجاست؟

راستی یادم رفت اینم بگم توشهرما پسته ۱۷۰تومنه🤔😂😂😂پسته ۸۰۰یا۵۰۰تاحالاندیدم

فکر نکنم تو.ایران پسته از کیلویی ۲۰۰بیشتر باشه این ۸۰۰شاید کلش رو گفته. خوش به حالت چه خونواده خوبی میتونی یه وقتایی مثلا ماهی یه بار غذایی چیزی براشون درست کنی برا تشکر ببری پایین . دل به دل راه دارهذ

زنداداش منم و مادرم اینجورین باهم .موقعی ک نباشنمیاد پایین هرچه بخاد برمیداره اما بعدش ب مامانم میگه

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤
فکر نکنم تو.ایران پسته از کیلویی ۲۰۰بیشتر باشه این ۸۰۰شاید کلش رو گفته. خوش به حالت چه خونواده خوبی ...

اره عشقم دعوتشون میکنم باهم میخوریم خیلی بهمون محبت میکنه برای بچه هام لباس میخره ب شوهرم کمک مالی میکنع خیلی مهربونه

😂😂😂😂😂

والا بده بچه هات بخورن جون پیدا کنن بهش نم بگو از مادر جونش تشکر کنن من بخدا جات بودم بچه هامو می‌فرستادم دستشو ببوسن مادر شوهر من اصلا نمیذاره بچه بیاریم بیاریم میدونم ازش متنفره

هیچ
2810