2777
2789
عنوان

مامانای دانشجو،شما هم مثل من عذاب وجدان دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1342 بازدید | 52 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون از نظراتون. من خودم درسو صرفا بخاطر علاقه م خوندم ولی به نظر من هر کس با هر هدفی ادامه تحصیلو انتخاب میکنه (چه از روی بیکاری یا برای کسب مدرک) ارزشمنده چون میتونست هزاران کار بیهوده و راحت ترو انتخاب کنه ولی کسب علم را که چندان هم راحت نیست انتخاب کرده

و به نظر من یک تاجر تحصیلکرده در نهایت بهتر از یک تاجر بدون تحصیلات عمل خواهد کرد
حتی اون کسی که از روی بیکاری درس میخونه مطمئنا در تربیت فرزندانش میتونه راههای بهتری رو ببینه چون تحصیلات باعث افزایش شناخت و اگاهی فرد میشه

پس اهداف را زیر سوال نبریم.پدر خودم در 60 سالگی بعد از بازنشستگی و حالا که 35 سال از گرفتن فوق دیپلمش میگذره به خاطر علاقه ش به ادامه تحصیل دوباره وارد دانشگاه شده و داره معماری میخونه و من برای هدفش احترام قائلم

بازم ممنون از پیشنهاداتون
سلام
منم دارم ارشد میخونم..یه دختر 5 ساله هم دارم..از ترم مهر دانشگاهم مقطع دکترای رشتم و پذیرش داره..هم خوشحالم هم ناراحت...
منم عذاب وجدان دارم چون احساس میکنم برای دخترم خیییییییلی کم وقت میذارم و همین حس نمیذاره خیلی روی دکترا متمرکز بشم..ولی از طرف دیگه همه اساتیدم منو خوب میشناسن..معدلمم بالاست..میدونم توی مصاحبه ممکنه اگه خدا بخواد و یاریم کنه قبول بشم ولی واقعااااااا حس میکنم دارم در حق دخترم جفا میکنم ....سر ازمون ارشد هم خیلی تنهاش گذاشتم...
الان یکی از دووستام منابع رو شروع کرده به خوندن...وسوسه میشم ولی ازون طرف التماسهای دخترم برا اوردن یه خواهر یا داداش تو گوشمه..روزی صدبار میگه مامان چند روز دیگه درست تموم میشه برام ابجی بیاری؟ دلم براش میسوووووووزههههه...ولی من توانش و ندارم دو تا کار و با هم انجام بدم..هم نوزاد داشتن هم درس خوندن...چطوری میشه مدیریت کرد؟!!!!!!
یک صبح سرد...یک چای داغ..یک لبخندت کافیست.....
سلاممم

منم همین شرایط رو دارم و منم گاهی عذاب وجدان میگیرم...تازه کارای پایان نامم رو هم نمیتونم خوب انجام بدم..همش عقبم!!!!
آنچه هستی هدیه خدا به توست و آنچه خواهی شد هدیه تو به خداوند است...پس بی نظیر باش