2777
2789
سلام. من یک دختر 7 ساله و یک پسر 4 ماهه دارم. دانشجوی دکترا و شاغل هم هستم. البته الان از هر دوجا مرخصی گرفتم ولی از اول مهر باید برم
بعضی وقتا عذاب وجدان میاد سراغم و از خودم خسته میشم. تمام تلاشمو برای اسایش بچه هام بکار میبرم ولی وقتی نمیتونم اون طوری که میخوام براشون وقت بذارم حسرت مادرای خانه دار را میخورم
با خودم میگم این بچه ها چه گناهی دارن که من انقدر گرفتارم
نمیتونم از درس و کارم بزنم چون عاشقشونم ولی عاشق بچه هام هم هستم
واقعا مادرای خانه دار از خودشون راضین و به نظرشون حق مادری رو تموم کردن؟
به نظرتون مادری یعنی تمام وقتت برای بچه؟؟؟
به نظر من که بچه ندارم میگم اتفاقاً خیلی خوبه که فعال هستی واینکه به کار ودرست علاقه داری بچه ها هم بزرگ شدن خودشونم افتخار میکنن که همچین مادری دارن
هر فکری ... انرژی است مانند خودش را جذب میکند بر سلامتی شما تاثیر میگذارد دارای قدرت است مهم است مغناطیسی است واقعی میشود خلق میکند و به ما باز میگردد ....پس درست فکر کردن را بیاموزیم مثبت فکر کنیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم تقریبا شرایط شمارو دارم ولی با یه بچه
البته من شغلم رو بخاطر فرزندم کم کردم و 2 روز در هفته میرم ولی درسم نه! همیشه میگم من دکترام رو بگیرم پس فردا سربلندیش برای بچمه با افتخار میگه مامانم دکتره درضمن خودم هم پخته تر میشم که بازم برای تربیت بچم مفیده
همیشه میگم یه زمانی دیپلم در حد دکتری بود ولی الان لیسانس یه تحصیلات معمولیه پس مطمئنا بچم بزرگ شه تا اون موقع فوق و دکترا عادی میشه پس بهتره جوری نباشم که بی سواد به حساب بیام
Maybe another time, another GALAXY!
مامان آرشاویر... کارتو کم کردی خوبه...

اما این دلایلی که واسه دکتری خوندن آوردی خیلی فان بود!
اگه اینجوری باشه که بچه های ما همه باید پرفسور حسابی و انیشتن بشن تا بهشون نگن بی سواد :))))))
الهی که هیچ خونه ای بدون بچه نباشه...
من پروژه م آزمایشگاهی نیست شیرین جون...

توی خونه انجام میدم و با استادم در تماسم.
همین که عموما شما خونه باشی و بچه شیر خواست، مامان خواست، لالا خواست، شما کنارش باشی، میشی تمام وقت :)

الهی که هیچ خونه ای بدون بچه نباشه...