2777
2789
عنوان

مامانای دانشجو،شما هم مثل من عذاب وجدان دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1342 بازدید | 52 پست
من پروژه م آزمایشگاهی نیست شیرین جون...

توی خونه انجام میدم و با استادم در تماسم.
همین که عموما شما خونه باشی و بچه شیر خواست، مامان خواست، لالا خواست، شما کنارش باشی، میشی تمام وقت :)

الهی که هیچ خونه ای بدون بچه نباشه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول که دانشجو بودن خیلی وقت میبره آره اگه بخوای بری یه مدرک معمولی بگیری و فردا تمام درسهایی ککه خوندی از بادت بره خوب سخت نیست وقت هم نممیگیره...به نظرم حرفهای مامان آرشاویر اصلا فان نیست......
منم از کارم خیلی کم کردم.توی دانشگاه تدریس می کنم و سعی کردم واحد کم بردارم
برای بچه دوم هم طوری برنامه ریزی کردم که واحدهام تموم شده باشه و الان فقط پروژه م مونده
فقط بعضی وقتا دلم میخواد با دختر7 ساله م بازی کنم، ببرمش پارک، سینما، مهمونی و.....
یعنی وقتی بزرگ شد نمیگه مامان بدی بودم که زیاد براش وقت نذاشتم؟؟؟؟
عزیزم فان نیست واقعیت هست یه نگاه کنی متوجه میشی
چون الان به دیگه به دیپلم و فوق دیپلم کار نمیدن چون تحصیلاتشون کمه و به قولی میشن بیسواد
لیسانسه های الان فوقش میشن کارمند معمولی دفتری یا ازاین قبیل شغل های پایین دستی
در ضمن اگر هم شغل آزاد باشه و بخواد خودش برای خودش کار کنه که بازم مثل سابق فقط چرتکه تنداختن نیست باید فنون و مهارت بلد باشی همسر من تاجر و رشته اش عمران بود ولی بخاطر کارش رفت مدیریت بازرگانی خوند و الان نتیجه اش شده رشد 100% ایشون
در ضمن الان جز کار که ملاک اولش تحصیلات هست درازدواج هم ملاک مهمی محسوب میشه
من تو خانواده ای با سطح تحصیلات بالا بزرگ شدم و اهیت این موضوع رو درک میکنم
پس فان نیست عزیزم!
Maybe another time, another GALAXY!
بازم شما به عنوان دانشجو حتی اگه پروژه ت آزمایشگاهی باشه وقتت دست خودته.... میتونی یه روز بچه نق زیاد میزنه یا کار کمتری داری، بمونی خونه و کارها رو به فردا موکول کنی...
اما اکه سر کار بری و موظف باشی، دیگه وقتت دست خودت نیس... حتی روزی هم که کار نداری باید صبح بری، عصر بیای خسته و کوفته!!!
گل ناز جان احساس میکنم کمی باید مدیریت کنی زمانت رو ... مثلا الان که بیکاری ببرشون پارک و سینما بعد از مهر هم برنامه ریزی کن هفته ی 2بار پارک ماهی یکبار سینما یا.... بستگی به خودت داره که تایمت چه قدره...
اینجوریتازه یک حسن هم داره که بچه برنامه ریزی کردن رو یاد میگیره و منظم تر بار میاد تا بچه ای که هر آن که اراده کنه باید پارک باشه... البته میتونی از همسرت هم کمک بگیری اینجوری هم نقش ایشون پررنگ میشه و زبچه ها فاصله نمیگیرن هم اینکه کار شما سبک میشه هم ب قولی گفتنی بچه دیگه چیزی کم نداره
من اون قسمتی رو گفتم فانه که گفتی الان همه لیسانس دارن و وقتی بچه های ما بزرگ شدن دکترا به اندازه لیسانس می ارزه!

اینجا: "ولی الان لیسانس یه تحصیلات معمولیه پس مطمئنا بچم بزرگ شه تا اون موقع فوق و دکترا عادی میشه پس بهتره جوری نباشم که بی سواد به حساب بیام "

وگرنه من نگفتم کسی نیاز به مهارت و سواد نداره! همینطور نگفتم من اهمیت تحصیلات رو درک نمی کنم، چون خانواده م سطح تحصیلاتشون پایینه :))))

منم دانشجوی دکترام گلم!

من فقط میگم الان یه تب مدرک گرایی در جامعه هست که نتیجه همین طرز تفکر شماس... کسی باید دکترا بخونه که علاقمند باشه به درک فلسفه اون علم، و البته تدریس و تحقیق! نه کسیب که بخواد از قافله عقب نمونه و بهش نگن بی سواد!

احتمالا بچه ها که بزرگ بشن میدونن که دهه 80 و 90 این تب مدرک گرایی چطور بالا گرفته بود توی کشور! اون وقت پدر و مادری رو که فقط دنبال مدرک بودن بدون اینکه مرزهای دانش رو جلو ببرن، به مدرک گرایی متهم میکنن!!!
سلام.من خودم دانشجوام.وعاشق درس خوندن.درسو هم بخاطر بالا بردن اطلاعات وپخته شدن وکاملتر شدن میخونم نه بخاطر مدرک.دخترمم یک سالشه.اولا عذاب وجدان میگرفتم ولی بعد به خودم گفتم من جای دیگه ای نمیزارمش که پیش مامانمه همونجایی که من خودم بزرگ شدم.خودشم هم برا اون افتخاره درس خوندن من هم برا همسر داری وخانه داری وکلا همه چیز خوبه.عزیزی که تاپیکو ساختی بنظر من درستو بخون.ولی اگه شغلتو برا یه مدت کنار بزاری خوبه.چون هم درس هم کار دیگه وقت نداری بهشون برسی.
قبول انواع سفارشات نمدی اینستاگرام namadestantabassom وبلاگnamadstan.blogfa.com
فان!!!!!
مگر غر از اینه؟؟؟؟
زمان پدر مادرای ما یعنی دهه ی 40-50 هرکی دیپلمه قدیم بود روش یه حساب دیگه باز میکردن اون موقع امثال دایی من که لیسانس از انگلیس یا هند داشتن مغز متفکر محسوب میشدن!
دهه ی 60-70 فوق دیپلم ارزشمند شد و دیپلم بازم سطحش اومد پایین اواخر 70 و اوایل 80 بود که لیسانسه ها شدن تحصیل کرده های جامعه و اواخر 80 بود که دیگه لیسانس فراگیر شد و فوق لیسانس شد مدرک معتبر برای خیلی از موارد شغلی... با همین اوصاف پیش بینی 20 سال دیگه فان نیست....
در مورد تب مدرک گرایی هم گفتم ... دیگه قدیم نیست که طرف تاجر باشه بره اون سر دنیا جنس رو کول کنه برداه بیاره الان کلی قراردادهای تجاری مهم ومعتبر شده و رقبای تحصیل کرده ی کار بلد بازار رو گرفتن دستشون
اگه شا که دانشجوی دکترا هستی میگی تب مدرک گرایی دیگه وای به حال بقیه!!!!! چون من به چشم علمی شدن و راه حل یادگرفتن بهش نگاه میکنتم و 100% موافق مدیر تحصیل کرده و توانمند هستم تا مدیری که فقط به تجربه ی کهنه شده اش مینازه
مثل اینکه شما با کلمه فان مشکل داری!
در واقع این کمترین ومناسب ترین کلمه ای بود که واسه طرز تفکر شما در نظر گرفتم...

فاجعه کلمه مناسب تری هست!!!

متاسفانه الان موجی از افراد به خصوص میون خانوم ها شکل گرفته که فقط با این طرز تفکر به فکر کسب مدرک هستن و نتیجه ش شده همینی که می بینی!
دولت رسما داره مدرک می فروشه.... حتی مدرک دکترا! با شهریه 50- 60 تومنی و بیشتر!!!
در واقع دولت هم سوار این موجی شده که امثال شما ایجاد کردین.

همین ظرز تفکر شماس که باعث شد لیسانس بی ارزش بشه... و البته حق با شماس، تا وقتی امثال این تفکر هست که فکر میکنه مدرک هم مد روزه و نباید ازش عقب افتاد، مدرک ها روز به روز بی اهمیت تر میشن و دولت روز به روز کاسبانه تر عمل می کنه...

مثل اینکه شما با کلمه فان مشکل داری!
در واقع این کمترین ومناسب ترین کلمه ای بود که واسه طرز تفکر شما در نظر گرفتم...

فاجعه کلمه مناسب تری هست!!!

متاسفانه الان موجی از افراد به خصوص میون خانوم ها شکل گرفته که فقط با این طرز تفکر به فکر کسب مدرک هستن و نتیجه ش شده همینی که می بینی!
دولت رسما داره مدرک می فروشه.... حتی مدرک دکترا! با شهریه 50- 60 تومنی و بیشتر!!!
در واقع دولت هم سوار این موجی شده که امثال شما ایجاد کردین.

همین ظرز تفکر شماس که باعث شد لیسانس بی ارزش بشه... و البته حق با شماس، تا وقتی امثال این تفکر هست که فکر میکنه مدرک هم مد روزه و نباید ازش عقب افتاد، مدرک ها روز به روز بی اهمیت تر میشن و دولت روز به روز کاسبانه تر عمل می کنه...

در ضمن شما شک نکنید که مهندس و لیسانسه ای که توی دانشگاه خوب، خوب درس خونده باشه، نه اینکه توی دانشگاه آزاد و غیر انتفاعی چی چی آباد، اونم با تقلب و بدبختی یه لیسانس شنگول و منگول گرفته باشه، خیلی خیلی ارزشمنده مدرکش، و الان هم کارخوب داره، و هم لیاقت ادامه تحصیل داره!