2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون گلم😍😍😍

سلام دوست عزیزم

ایشون چربی بد خونشون یعنی hdl کمی بالا هست. کمی هم انزیم کبدیشون لب مرزه. اگر که رژیم کم چربی رو رعایت کنن همراه با فعالیت بدنی متناسب با سنشون مثل پیاده روی یا هرچی که فشار بهشون نیاره هم چربی هم انزیم کبدی پایین میان. در کل عالیه ازمایشش نه عفونت داره نه خونش مشکل داره نه کمبود ویتامبن دی داره.

خداروشکر عالیه😍😍😍😍😍

سلام دوست عزیزم ایشون چربی بد خونشون یعنی hdl کمی بالا هست. کمی هم انزیم کبدیشون لب مرزه. اگر که رژ ...

مرسی عزیزم برا خودم بود ممنون که وقت گذاشتی عزیردلم

راستی من موهام میریزه اما میبینی ازمایشم سالمه پس از چیه😥

خدایاشکرت
مرسی عزیزم برا خودم بود ممنون که وقت گذاشتی عزیردلم راستی من موهام میریزه اما میبینی ازمایشم سالمه ...

فدات بشم عزیزم 

آزمایش تیروئید کامل بده(این فقط tsh بود تو ازمایشای شما) و اینکه ازمایش ویتامینارو بده(مثل b). اکرم دارویی مصرف میکنی احتمال داره از عوارضش باشه

ببخشید متوجه نشدم چی گفتید  

اگر در حال حاضر دارو مصرف میکنی احتمال داره عوارض اون دارو باعث ریزش مو بشه

ازمایش تیروئید بده. یعنی tsh; t3; t4 چون اختلال تیروئید باعث ریزش مو میشه

کمبود ویتامین هم باعث ریزش مو میشه ازمایشایه ویتامینارو بده مثل ویتامین b

وگرنه همه جی عالیه خداروشکر تو ازمایشات😍😍😍😍😍

اگر در حال حاضر دارو مصرف میکنی احتمال داره عوارض اون دارو باعث ریزش مو بشه ازمایش تیروئید بده. یعن ...

مرسی عزیزدلم من تورو نداشتم چیکار  میکردم آخه😍😍😍😍😍😍دست گلت درد نکنه

خدایاشکرت