2777
2789
عنوان

کیا تا حالا بچشونو تو ماهای آخر از دست دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 3480 بازدید | 60 پست
اسپرین نمی خوردی یا اثرش کمتربود

من آسپرین با آمپول رو سر پسرم مصرف میکردم

...خدا دوتا هدیه ارزشمند بهم داده    ........ یکی سلامتی همسرم بعد یه بیماری سخت یکی تولد پسرم بعد سالها انتظاره سخت همیشه شاکرم وهیچوقت یادم نرفته چه روزایی پشت سر گذاشتم .....خداجونم خیلی ممنون از هدیه ای که بعد این همه سال  سختی بهم دادی درس بزرگی بود اینکه بالاخره یه روز سختیا تموم میشه وهمیشه باید امیدوار باشم اما بدون هرگز امید م رواز دست ندادم همیشه شرمندتم خیلی دوسم داشتی ...خیلی دوست دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه جالب منم همبن امپولو تزریق کردم

خیلیا استفاده میکنند

...خدا دوتا هدیه ارزشمند بهم داده    ........ یکی سلامتی همسرم بعد یه بیماری سخت یکی تولد پسرم بعد سالها انتظاره سخت همیشه شاکرم وهیچوقت یادم نرفته چه روزایی پشت سر گذاشتم .....خداجونم خیلی ممنون از هدیه ای که بعد این همه سال  سختی بهم دادی درس بزرگی بود اینکه بالاخره یه روز سختیا تموم میشه وهمیشه باید امیدوار باشم اما بدون هرگز امید م رواز دست ندادم همیشه شرمندتم خیلی دوسم داشتی ...خیلی دوست دارم
من آسپرین با آمپول رو سر پسرم مصرف میکردم

استفاده کردی بازم جدا شده جفت ازجنین ؟

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

یعنی اون امپولی که برا جلوگیری ازلخته خون واسپرین مصرف میکنی بازم می تونه غلظت خون پیدا کنه آدم.علایم غلظت خون

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
استفاده کردی بازم جدا شده جفت ازجنین ؟

گفتم دخترمو 31 هفته از دست دادن •حاملگی بعدیم  که پسرم باشه استفاده کردم

گفتم دخترمو 31 هفته از دست دادن •حاملگی بعدیم  که پسرم باشه استفاده کردم

تودخترت استفاده نمیکردی ؟،

نمیشه غیرمستقیم بگی اخه باردارم وماهای اخر واقعا نگران شدم باحرفاتون

نگران نباش. عزیرم از این تاپیک برو بیرون. اعصابتو خورد نکن

خرم آن روز کزین منزل ویران بروم. راحت جان طلبم وز پی جانان بروم   
من  همین ۲ هفته پیش  دخترما تو هفته ۲۷ داغش رو دلمه و زخمش رو شکمم

خدا به دل شکسته ت  صبر بده عزیزم درکت میکنم حتما حکمتی توش بوده مواظب خودت باش روح 

و بدتو تقویت کن آماده بشی واسه  نی نی بعدی.حتما میادو به زندگیت امید تازه ای میبخشه

خدایا پسرمو سالم و سلامت بهم ببخش الهی آمین
من دوم شهریور ۳۸هفته پسر خوشگل و نازم از صبح تکوناش کم شد و تا ظهر.... نگو که غمش میمونه من هم ...

الهی .دلم کباب شد 

البته که میاد یه فرشته ای که تسکین روحت باشه حتما میاد شک نکن

خدا بهت صبر بده عزیزم 

تو مادر دلشکسته ای خدا صداتو میشنوه

التماس دعا

خدایا پسرمو سالم و سلامت بهم ببخش الهی آمین

من دوتا ۲۲ و ۲۵ هفته بخاطر نارسایی سرویکس از دست دادم باز خداروشکر شما یدونه داری دلت به اون خوشه من هیچ دلخوشی ندارم 😭😭😭😭😭😭😭😭

خدایا یه معجزه بهم نشون بده 😭😭😭😭😭😭
2810