2777
2789
عنوان

آیین مادرشوهرداری

| مشاهده متن کامل بحث + 3632 بازدید | 21 پست
سما جون تو چرا خودتو ناراحت میکنی‌ میدونم سخته اما باید بروت نیاری و بهش بخندی مستقیماً توی صورتش نگاه کن و بخند فکر نکن شعار میدم من اینا رو تجربه کردم می‌خوام آزت یه چیزی بپرسم تو اگه یه بیمار سرطانی یا یه مریض حال خراب ببینی‌ از دستش ناراحت میشی‌ یا بهش ترحم میکنی‌ و سعی‌ میکنی‌ درمان شه خود اینام یه‌جور بیمار روحین دیگه تو هم باید داروی مادرشوهرتو پیدا کنی‌.
ترانه عزیزم کی‌ گفته اسوئه اما اگه صبر کنی‌ و حوصله حل می‌شه و میگذره اصلا خودت دعوتشون کن بذار انقدر بیان تا خسته شن وقتی‌ میان خودتو به ابو آتیش نزن خیلی‌ خودمونی و صمیمی‌ رفتار کن بذار بپزن بشورن اگه نمیکنن ازشون بخا مثلا بگو تا شما فلان کارو بکنی‌ من به فلان کار برسم یا چه خوب شد اومدین من دس تنهام می‌خواستم خونهتکونی کنم آزین چیزا دیگه یا بگو اینجا خونه خودتونه من دیگه پذیرایی‌ نمیکنم بعدشم ثواب داره عزیزم مطمئن باش هر کار میکنی‌ بعدن عروست برات می‌کنه اینو مطمئن باش.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ساراجان تو با رفتارت به مادرشوهرت آیین عروس داری رو یاد میدی یادمه یه روز مادر شوهرم بهم می گفت از این که تو رو واسه پسرم گرفتم پشیمونم اما یا روز رسیدو گفت لنگ دمپایی تو روی سر من جا داره

سما جون من باحرف مامان سارا موافقم انقد درمقابل حرفش بی‌ محلی کن تا خسته شه البته در مقابل محبت کن و مهم تر از همه کینه به دل نگیر که اذیت شی اگه دیدی کم میاری وضو بگیر و بشین تو جا نماز یه دل سیر گریه کن بد به عذابی که مادر شوهرت میخات آون دنیا بکشه فکر کن و از خدا واسش طلب آمرزش کن و ازش بخا به حق دل شیکستت از مادر شوهرت بگذره ببین دلت چطور صاف می‌شه
2805
sadiiجون من اگر 10 تا انگشتم رو تو عسل بزنم بدم مادر شوشو بازم گاز می گیره مادر شوشوی من خنگ تر از اونیه که بخواد این چیزها رو بفهمه پس دیگه خودمو خسته نمی کنم در ضمن اونکه با ایین عروس داریش بمن از اول زندگی اییین مادر شوشو داریو یاد داد پس به ادم نفهم هر چی بیشتر خدمت کنی بیشتر باید سواری بدی
می شه برای مادر شدنم صلوات بفرستین 
به نظر من خوبی که از حد بگذرد........... نادان خیال بد برد........محبت زیادی به بعضی از ادمها نمی سازه نه تنها خوبشون نمی کنه بلکه پررو ترشون هم می کنه
می شه برای مادر شدنم صلوات بفرستین