2777
2789
من شنیدم شهریار امنیتش کمه .. نمیدونم میخواستیم یک آپارتمان کوچبک حدود سیصد تومن بخریم توی کرج نمیدو ...

من شهرک اوج هستم خونه ها سازمانی هست ک خیلی آروم هستش و به شهر هم دسترسی خوبی داره فک کنم به پولت هم بخوره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شهریار خوبه برای زندگی یا کرج؟؟؟

کرج شهریار شهرستان خیلی امکانات نداره

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
هشتگرد از کرج دوره ؟ میشه رفت وامد کرد هرروز برای سرکار رفتن و ...

حدود ٤٠دقيقه راهه تا كرج.باغستان غربي هواش خوبه نسبت به بقيه ي جاها.اشتراكي شمالي.اگرم پول داري عظيميه

و خدایی که به شدت کافیست....
متری چنده اونجا 

والا قیمت ها دستم نیست اما چند ماه پیش که اومدیم اینجا بنگاه املاک گفت میشه با 300 یکی از همینا رو خرید ،البته اینجا متراژ ها بالاست ولی توش 65 متری هم پیدا میشه و منظورش همون 65 متری بود 

تو فردیس با ۳۰۰ نمیشه آپارتمام خرید

در قحطی نیشابور ،چهل شبانه روز در شهر گشتم،نه در هیچ مکانی صدای اذانی بود،نه درِ هیچ مسجدی گشاده...آنجا دانستم که نام اعظم خداوند "نان" است.     مصیبت نامه عطار نیشابوری
من شنیدم شهریار امنیتش کمه .. نمیدونم میخواستیم یک آپارتمان کوچبک حدود سیصد تومن بخریم توی کرج نمیدو ...

میانجاده و حصارک میتونی ب این قیمت پیدا کنی 

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.