2777
2789
عنوان

انفولانزا😐

348 بازدید | 26 پست

بچه ها میگن انفولانزا همه جای ایران رد گرفته ولی هنوز اهواز نیومده مدارس مشهد و اصفهان و همدان و خراسان رضوی چند روزه تعطیله😷دختر من کلاس دومه می ترسم بگیره اخه بدنش ضعیفه خیلی زود سرما می خوره بع خاطره شایعات که میگن انفولانزا کشنده است خیلی می ترسم نگرانم واسه دخترم😥 میخوام براش واکسن انفولانزا بزنم ولی می ترسم عوارض داشته باشه به نظرتون داره؟ اخه بعضی ها میگن فلج میکنه یا ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم برای بدبختی اومده هم غصه میخروی نیومده هم . بعدشم انفولانزا بیشتر برا اونای خطری که بیماری خاص باشن و اینکه پیگیر کلا نباشن مثلا تب کنه و هیچ اقدامی نکنن براش 

خدایا ابر میفرستی بارون نمیدی؟خوبه منم وضو بگیرم نماز نخونم؟😕

امروز یه خانومه اومد تو مغازه ای که پر بچه بود انقد سرفه کرد میگفت دارم میمیرم مریض شدم میخوام برم دکتر😐😑

من سریع بچمو بغل گرفتم رفتم بیرون

گفتم خانوم مریضی اینجا چیکار میکنی حداقل یه ماسک بزن بقیه مریض نشن😒😒

عزیزم برای بدبختی اومده هم غصه میخروی نیومده هم . بعدشم انفولانزا بیشتر برا اونای خطری که بیماری خاص ...

اخه هی میگن کشندس و فلانه و اینا منم برای دخترم خیلی نگرانم😢

امروز یه خانومه اومد تو مغازه ای که پر بچه بود انقد سرفه کرد میگفت دارم میمیرم مریض شدم میخوام برم د ...

😂😂خوب کردی اگه بچه ها بگیرن خیلی خطر ناکه وای دلم می سوزه واسه این طفل معصوما خدایا ما رو از شر انفولانزا سلامت نگه دار😋😢😭