2777
2789
عنوان

دلم پردرد است..........امروز میریم پسر دوستمو به خا؟ک بسپاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 12368 بازدید | 96 پست
دلم آتیش گرفت
خدا صبرشون بده
خدا نصیب هیچ کس نکنه
چند روز پیش بود بچم با صورت رفت رو سرامیک بینیش خون اومد
شب که خوابید بهش نگاه میکردم گریه م گرفت.
میگفتم خدایا هیچ وقت با بچه م امتحانم نکن.نه منو نه هیچ مادر پدر دیگه...
خیلی خیلی سخته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عمیقا ناراحت شدم و می تونم تصور کنم اطرافیان چه حالی دارن....من جمعه هقته پیش مهمون داشتم که یه پزشک متخصص هم تو مهمونام بود .شله زرد به عنوان دسر آوردم یه تیکه خلال بادوم و پسته پرید گلوی پسرم و کبود شد یهو و نفسش رفت... یهو اون آقای دکتر بلند شد زیر جناق سینه طفل یعنی تقریبا سر معده اش رو فشار داد و گفت اصلا تو همچین مواردی نزنین پشت بچه یا نذارین دولا بشه فقط سر دلش رو محکم فشار بدین . پسرم یهو رنگش باز شد و نفسش بالا اومد . می خواستم دست دکتر رو ببوسم
تمام حقایق بزرگ جهان در ابتدا کفر محسوب میشوند. - جورج برنارد شاو -
واى خداى من
اشکامو ببین
چى بگم اخه
خوب چرا دادى که اینجورى بگیرى،خدایا صبرشو بهشون بده
قبول سفارش انواع کیکهاى تولد و نامزدى با هر طعم و شکلى که شما بخواین درsama_cake_homeاینستاگرامhttps://instagram.com/p/BHhQujyDyYv/
الهییی بمیرم..خدیا صبر بده به دل پدر و مادرش

توی عید رفته بودیم پارک طالقانی
تقریبا خیلی خلوت بود اون موقع سال..
یه مامانی بچشو گم کرده بود//وااااااای نمیدونین چه ضجه هایی میزد! همه بند دلم پاره شد! یکساعت و دور پارک میچرخید پسرش و صدا میزد!
بالاخره شکر خدا پیدا شد ولی اون روز بود که فهمیدم اینهمه سختگیری که برا دخترم دارم اشتباه نکردم
هیچجا نمیذارم یه لحظه دستم از دستش جدا بشه //گاهی اوقات فکر میکنم بیش از حد غیرطبیعیم!
یک صبح سرد...یک چای داغ..یک لبخندت کافیست.....
وای عزیزم خدا صبرشون بده .بیچاره هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا.وای بدترین درد دنیا رو خدا بهشون داد خدایا هیچ بچه ایو از پدر مادرش نگیر.الهی امین .من خیلی کم اعصابم پسر نازمم خیلی نق نقو جیغ جیغوئه الان که اینا رو میخونم میگم خدایا با تک تک سلولهام شکر که این گل پسر و بهم دادی و خودت مراقبش باش که هیچ اتفاقی براش نیوفته اگه منم غر میزنم تو به ناشکری نگیر به خستگی بگیر .من خیلی بیشعور و نفهمم بچه مو امروز خیلی دعوا کردم جدیدا هم خیلی بیشعورتر شدم و میزنمش بعدش میگم غلط کردم کاش دستم بشکنه .اخه خیلی گریه میکنه و همه رو میزنه خجالت میکشم .اما خدایا شکر که بهم دادیش تو رو به بزرگیت یک کاری کن که باعث سر بلندیم بشه نه سر شکستگی.
لهی برای اون بچه بمیرم که چطوووووور تو آب جون داد چطور نفسش بند اومد وااااای خدا مطمینا با تمام وجودش میخواست مامانشو صدا کنه نجاتش بده ، جون دادن تو آب بدترین مرگه ، الهی به حق فاطمه زهرا به دل پدر مادرش صبر بده وای خدا ما رو با بچه هامون امتحان نکن من پیش مرگ عزیزام بشم
خداجونم دوست دارم فقط همین...
بچه نیاز به مراقبت داره.بالاخره سهل انگاری از طرف والدین هم شده.باید جایی که میرن 4 چشم مواظب بچه باشن مخصوصا جاهاغریب . قدیمیا میگن مادر باید بچه رو به دندون بگیره.خلاصه این اتفاق افتاده .خدا صبر بده بهشون.
ان الله علی کل شی قدیر
khoda beheshon sabr bede,yeki mesle ina khoda azashon migire ...yeki khodesh mikhad bachasho az dast bede....emroz sahnei to f a ce book didam delam atish gereft ya madare 18 sale ahle malezi bache 10 mahasho enghad zad va shekanje kard ke bache 2 bar bihosh shod va ba zadanash be hosh miomad..albate madaro polic gerefte va bacharo bordan jaye amn.az lahzei ke in sahnaro didam ba khodam ahd kardam to hich sharayeti dast ro bacham boland nakonam
افراد منطقی خودشان را با دنیا تطبیق می‌دهند. افراد غیر منطقی سعی می‌کنند دنیا را با خودشان تطبیق دهند. پیشرفت بستگی به افراد غیرمنطقی دارد. جرج برنارد شاو .