2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869303 بازدید | 28433 پست

من کلی از مطالبو خوندم و خیلی برام مفید بوده،مخصوصاحرفای خانم آسکی،ک طرفداره پروپاقرصشونم،منم میخام رو خودم بیشتر کارکنم خیلی رفتاراهست ک باید تغییرشون بدم

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
من کلی از مطالبو خوندم و خیلی برام مفید بوده،مخصوصاحرفای خانم آسکی،ک طرفداره پروپاقرصشونم،منم میخام ...

دقیقا در مورد منم همینطور بود.مخصوصا حرفای خجسته جون و پرینوش .نمیدونم الان خودشون در چه حالی هستند؟ ایکاش یه خبر بهمون بدن و اینکه آیا این تغییراتی که برای ظرافتشون داشتن همیشگی بود؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا در مورد منم همینطور بود.مخصوصا حرفای خجسته جون و پرینوش .نمیدونم الان خودشون در چه حالی هستند؟ ...

آفرین منم خیلی برام مهمه بدونم براشون همیشگی بوده؟!چون خودم بعضی وقتا خیلی خانم میشم ولی بعدش کمرنگ میسه تادوباره میام و مطالبومرور میکنم

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪

بچه ها من یه چیزی رو تازگیا فهمیدم اونم اینه که،ماخانماتو هر جمعی ساکت تر باشیم خیلی خانمانه تره،اصلا ب ما چ ک جمع و بگیریم تو دستمونو کاری کنیم ب بقیه خوش بگذره،متاسفانه من از اول شوخ بودم الان یکم سخته آروم شم،ولی خاله ی همسرم خیلی خانمانه رفتار میکنه اکثراوقات ساکت و آرومه

آفرین منم خیلی برام مهمه بدونم براشون همیشگی بوده؟!چون خودم بعضی وقتا خیلی خانم میشم ولی بعدش کمرنگ ...

یکی میگفت زنانگی یه اشتغال بیست و چهار ساعته است.واقعا همینه انقدر باید تکرار کنیم تا برامون ملکه بشه.اونوقت دیگه ناخود آگاه انجامش میدیم

برای خود من الان دیگه تو این مدت یکسری چیزا به صورت خودکار اتفاق میفته در حالیکه برای بعضیاش باید تلاش کنم . میدونید اول باید واقعا خودمون رو دوست داشته باشیم و برای خودمون اولویت قائل بشیم تا بدونیم وظیفمونه برای سلامتی و آرامش و زیباییمون وقت بگذاریم

بچه ها من یه چیزی رو تازگیا فهمیدم اونم اینه که،ماخانماتو هر جمعی ساکت تر باشیم خیلی خانمانه تره،اصل ...

رها جون من خیلی تو بحثها شرکت می کنم.مثلا دیروز همکاران در مورد مسائل سیل زده ها صحبت می کردن من هم وارد بحث شدم .اصلا نمیدونم اینکار درسته یا نه؟ یعنی در چه حد باید اظهار نظر کنیم؟

رها جون من خیلی تو بحثها شرکت می کنم.مثلا دیروز همکاران در مورد مسائل سیل زده ها صحبت می کردن من هم ...

دقیقا مث من،اما خب من همیشه یکم شیطنت قاطی حرفام میکنم،اما بنظرم ماهم بایداظهارنظر کنیم،ولی ن همیشه وهمه جا،گاهی اونم باآرومی و شمرده،یکی از دوستای من تو دانشگاه اینطوری بود یاحرف نمیزد یا وقتی ام میزد اونقد شسته رفته حرف میزد آدم خوشش میومدومنتظربودیم ببینیم کی حرف میزنه،من ک خانم بودم منتظربودم صداشوبشنوم چ برسه ب آقایون

دقیقا مث من،اما خب من همیشه یکم شیطنت قاطی حرفام میکنم،اما بنظرم ماهم بایداظهارنظر کنیم،ولی ن همیشه ...

ببخشید من دیروز حالم خوب نبود نتونستم بیام.

آره منم برام خیلی جالبه بعضیا وقتی حرف میزنن همه بهشون توجه میکنن انگار همه منتظرن اینا حرف بزنن.

ایکاش بچه های بیشتری تو بحث شرکت می کردن و بحث کم کم رونق می گرفت.

برای شروع به نظرم در مورد همه کارهایی که هر هر خانومی باید رعایت کنه صحبت کنیم. 

به نظرم همه چیزایی که ما میگیم در گرو داشتن اعتماد به نفس بالاست.یعنی هر چقدرم تلاش کنیم تا زمانی که اعتماد به نفسمون پایین باشه خودشو نشون نمیده.بچه ها به نظرتون شما اعتماد به نفستون بالاست؟

ببخشید من دیروز حالم خوب نبود نتونستم بیام. آره منم برام خیلی جالبه بعضیا وقتی حرف میزنن همه بهشون ...

خداسلامتی بده عزیزم،

ایکاش بچه های بیشتری تو بحث شرکت می کردن و بحث کم کم رونق می گرفت. برای شروع به نظرم در مورد همه کا ...

من در درون خودم همیشه اعتماد ب نفسم پایینه ولی جلو دیگران کاملا برعکسه،البته شده گاهی اعتماد ب نفس پایینم کار دستم بده ولی خب اکثرا اینطور نیست،خیلی دلم میخاهمینجوری ک ظاهری حفظش میکنم درونیم از خودم راضی باشم

بچه ها ی چند تا مورد هست شاید کوچیک باشه ولی بنظرم خیلی مهمن،خیلی خانمارو دیدم انقد شیک و پیکن و قشنگ حرف میزنن ب قولی همه چ تمامن ولی وقتی باهاشون هم صحبت میشی و میری نزدیکشون بوی دهن و عرقشون حال آدمو بهم میزنه،بعدیشم بلند حرف زدنه ک خودمم دچارش بودم و خداروشکر رو خودم کار کردم 90درصد درست شدم