2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869326 بازدید | 28433 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان عزیز
مدیر تایپیک خانم عسل بانو نیستند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی از ایشون خبر داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آنگاه که تنها شدی

و در جستجوی تکیه گاه مطمئن بر امدی، بر ما توکل نما

(سوره نمل).
سلام به خانومای با ظرافت:)

اگه خلاصه ای از مطالب باشه ممنون میشم برای منم بفرستین،گاهی لازمه این نکات دوره بشه تا دقت ادم روشون بیشتر باشه
Mojan.1389@yahoo.com
دستم را که می گیری/
قلبم در سینه می دود/
که راهی یافته/ تا/ تو
مامی آتنا
با اجازه صاحب تاپیک
معلومه کشیدن سیگار اونم برای یه خانم با وقار خیلی زشته و دور از شآن.من که زنی رو ببینم سیگار میکشه واقعا احساس خیلی بدی بهش پیدا میکنم.
نظر شما هم همینه؟
افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد
مامی آتنا جون منم ازسیگار کشیدن خانما اصلا خوشم نمیااااااد.چند تا از دوستای مادرشوهرم تو مهمونیا و دوره های زنونه که دور هم جمع میشیم سیگار میکشن از نظر خودشون فکر میکنند خدای کلاس هستند ولی به نظر من خیلی low level هستش
سلام بر همگی
شکوفه جون خیلی باحالیییی...من که اصلا نمیتونم و بلد نیستم سوت بزنم..
سادانا واقعا در مورد غذا حق با شماست.من که از گرسنگی تلف شم حاضر نیستم واسه غذا هول بزنم
نمی دونم چرا جدیدا سیگار کشیدن خانما شده یه مورد با کلاسی...سیگار سیگاره دیگه...خانم و آقا نداره... کلا خیلی آزار دهندست...
توکل بر خدا.
خدمات طراحی و چاپ روی تی شرت،لیوان،سرامیک،پازل و ... www.boobak.com
بچه هافکر کنم مامن ویونا بود که به یه مطلبی اشاره کرده بود.....این بود که اگه کسی میخواست چیزی یادش بده با وجودیکه بلد بود وانمود میکرد که داره یه چیز جدید یاد میگیره و به روی طرف نمیاورد.این اشتباه ماه های اول ازدواج من هم بود.فکر میکردم بی احترامی هستش که بخوام مثلا به مادرشوهرم بگم نکته ای که داریدبهش اشاره میکنید رو بلدم ولی بعد فهمیدم سکوت من رو حمل بر ندونستنم میزاره و هرجا میشینه میگه دختر که تو مجردیش یه کتری رو گاز نزاره میشه همین دیگه.....
کاربه جایی رسیده بود که طرز پرفراژ کردن سفره های یه بار مصرف و برش زدن نون باگت رو هم به من میگفتـ (البته ذاتا عادت داره برای همه این برخورد رو کنه که فکر کنه خودش خدای کمالاته )
منم تغییر رویه دادم اگه دور هم جمع میشدیم بحث از آشپزی بود حتما اظهارنظر میکردم به خصوص وقتی اقوام شوشو غذاهام رو خوردن تو مهمونیا که مادر شوهرم بود ازم طرز تهیه شو میپرسیدن منم با صدای رسا براشون توضیح میدادم.مادرشوهرمم یا الکی میرفت آشپزخونه یا تو دستشویی گیر میکرد
هیچ وقت درجواب تشکرکردن کسی که براش کاری انجام دادید نگید خواهش میکنم من که کاری نکردم وظیفه بود ....بلکه فقط یه لبخند ملیح بزنین و با مهربونی بگید خوااااهش میکنم.
شما با گفتن اینکه کار مهمی نبود یا انجام وظیفه بود کارتون رو پیش طرف کم ارزش جلوه میدین