2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869333 بازدید | 28433 پست
فری جون .من که مجرد بودم همش میگفتم حال ندارم وقت ندارم الان که مزدوجم میگم اون موقعها واقعا چی کار می کردم که وقت و انرژی نداشتم.حالا فکر کن بچه دار بشم چی می گم
توکل بر خدا.
خدمات طراحی و چاپ روی تی شرت،لیوان،سرامیک،پازل و ... www.boobak.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پدرم مرد مظلومیه ولی 1کم مغرور،1کم بی احساسه و اصلاااااااااا نمیتونست احساساتشو بگه...همیشه با عقلش کار میکرد
خیلی هم به خودش میرسه
مادرم خیلییییییییییییییی حرف میزد...اصلاااااااااااااااا به خودش نمیرسید...همش از پدرم محبت میخواست...خیلییییی بیرون میرفت...خونش همش کثیف بود،غذاش همش سوخته بود،خیلییییییییییی تو کارای همه مردا دخالت میکرد،تو مهمونیا همش همکلام مردا بود...همه کارای خونه رو خودش انجام میداد...دنبال کارای عقب مونده پدرم میرفت که باعث شد پدرم تنبل شه
زود عصبانی میشد و .....
نخندین به مامانم!!!!اینقد مهربون بود انگار به چشم دیگران اکی بود
خدا جونم شکرت واسه همه چی😍
مامانم کم کم به خودش رسید،خونه رو الان خیلی تمیز میکنه...با پدرم لوسانه میحرفه..اس ام اسای عاشقانه میفرسه...تو خونه ارایش میکنه..به غذای پدرم اهمیت میده..بجای حرف زدن مطالعه میکنه..از فیلمهای مختلف ظرافت و سیاست یاد میگیره...همش به پدرم تلقین میکنه که بدون هم نمیتونن...کمتر تو کار اقایون دخالت میکنه
دوستان
از ظرافت منظور ناز و عشوه نیست فکر می کنم

اینکه همیشه مرتب بتشیم و تمیز باشیم
سر وقت حرف بزنیم سر وقت سکوت کنیم
خونمون مرتب باشه
غذامون مرتب باشه
به خودمون و ظاهر و باطنمون برسیم و از این کارها درسته؟...
مامانم کم کم به خودش رسید،خونه رو الان خیلی تمیز میکنه...با پدرم لوسانه میحرفه..اس ام اسای عاشقانه میفرسه...تو خونه ارایش میکنه..به غذای پدرم اهمیت میده..بجای حرف زدن مطالعه میکنه..از فیلمهای مختلف ظرافت و سیاست یاد میگیره...همش به پدرم تلقین میکنه که بدون هم نمیتونن...کمتر تو کار اقایون دخالت میکنه
فکر کنم 2،3 سالی طول کشید تا به این مرحله رسید
البته از همون اول تغیرای ریز پدرم خودشو نشون میداد که لذت بخش بود ولی الان اینقدر تغیرات زیاد شده که انگار اون نیست