2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869340 بازدید | 28433 پست
الیسابات جان اولین قدم برای شما اینه که همسرتو نبینی!!!چند روزی اصلا بهش توجه نکن البته نه با عصبانیت و ناراحتی و اینا...فقط حس کن تنهایی...باهات حرفید خیلی خوب و نازدار و مودبانه جوابشو بده ودیگر هیچ!!!
اینطوری شوشوت تصمیم میگیره 1 کم رفتاراشو تغیر بده تا جلب توجه کنه...مدل مو و لباسای خوجلو زنگیدن و اس دادن به دوستاتو لوس حرف زدن با دوستاتم تو این مدت فراموش نشه
اینکارارو بکن نتیجه شو ببین
خدا جونم شکرت واسه همه چی😍
اختیار داری فری جون

جاری کوچیکه من خیلی ظرافت داره
موهای بلندی داره تا کم گاهی اوقات موهاش رو باز می زاره و یک سنجاق کوچیک می زنه
خیلی اروم کارهاش رو می کنه و همیشه صداش ارومه

همیشه هم به خودش خیلی می رسه

به نظرم رفتار قشنگیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فری جون اعتماد به نفس یاد گرفتنی نیست بوجود اومدنیه....
هر چقدر بیشتر به خودت برسی و اهمیت بدی بیشتر میره بالا
اصلااااااااااااااااااااانم نباید نظر دیگران برات مهم باشه
راست میگی خجسته جون ...امیدوار شدم...البته همسرای ما هم به ما وابسته ان.در جهت انجام کارهای منزل و اماده و سرو کردن غذا و حتی در آوردن لباسهایشان از کمد ...
توکل بر خدا.
خدمات طراحی و چاپ روی تی شرت،لیوان،سرامیک،پازل و ... www.boobak.com
یکی از راههایی که اعتماد به نفس رو زیاد میکنه گاهی فقط گاهی متفاوت بودنه. که با تمرین بدست میاد. تغییر ظاهر از تغییر باطن راحتتره پس واسه شوع از ظاهر میشه آغاز کزد. مثلا قرار نیست به اسم خانوم بودن و ظزیف بودن تا آخر عمر کفش پاشنه دار پوشید.کوه هم میریم پاشنه دار بپوشیم.
گاهی تیپتون رو عوض کنید. موثره.
سلام گلا . چند صفحه تونو خوندم. منم مجردم.و خیلی دوس دارم خانومانه تر شم!
اعتماد به نفسم نسبتا بالا . قیافه ام سر کار و دانشگاه بدون آرایش . جو ایجاب میکنه که بدون آرایش باشم. البته بدون آرایش بودن تو شهرمون چیز ضایعی نیست . البته به نظرم تو هیچ چیز ضایعی نیس . چون به دین و اعتقادات آدم مربوطه . در ضمن نیازی نیست آدم تو محل کارش با ناز و عشوه بحرفه ! واسه خود آدمم بهتره . از لحاظ روحی خیلی راحتریم .
یه چند چیز که به نظرم جالب بود کشف کردم ! حالا اگه اشتباه میگم بهم بگین:
یکی اینکه همیشه آرنجمون یکمی خم باشه .وقتی راه میریم زیاد تکون نخوره دستمون. مثلا بذاریم روی پاهامون. وقتی با حرکات دست صحبت میکنیم یکمی انگشت شست و میانی مون نزدیک هم باشه .
امروز کلی سعی کردم لبخدن بزنم . مرسی ازتون
الیسابات جون اون کارها مربوط به شوهرته و ربطی به شما نداره ،چه انجامش چه عواقب انجام ندادنش!!!!
کار شما رسیدن به خودتو بچه تو زندگیت و روابطت با دیگرانه!!!و دیگر هیچچچچچچچچچچچ
وقتی 4بار پشت در بمونین همسرتون یاد میگیره که موقع بیرون رفتن حواسش به کلید باشه،وقتی قسطاتون چند دوره عقب بیوفته و اضاف بخوره یاد میگیره که بموقع قسطاشو بده و ....
اینا کارای مردونس،هر چیزیم که پیش بیاد پای خودشونه
اصلاااااااااااااااااا حرص نخور