2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869326 بازدید | 28433 پست
متوجه شدم شکوفه خندان عزیز

ببین اگرم اینجوری بگیم (در حضور اون شخص و فرد سوم) اون شخص مطمئنا" میفهمه که منظورمون اون هست

اینجوری به نظر میاد داریم بهش گوشه کنایه میزنیم و شاید ناراحت شه. اینطور نیست؟
ترجمه متون عمومی و تخصصی در زمینه اقتصاد، مدیریت، تجارت، حسابداری، کارافرینی و ... با کیفیت عالی و در اسرع وقت، به صورت تایپ شده پذیرفته میشود.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آسکی عزیز ممنون از راهنماییت. من میخواستم یه چیز بهتر آورده باشم ، آخه مگه میشه درمورد این چیزا آدم ندونه

اتفاقا" ازم پرسید و براش توضیح دادم اما نمیدونم چرا حمل بر بدی کرده.

من معتقدم آدم باید مستقیم با روی باز هرچیزی رو مطرح کنه
این خصوصیت ما ایرانیا شده که مدام پنهونکاری می کنیم و با هم راحت نیستیم، دروغ که بیداد می کنه
ترجمه متون عمومی و تخصصی در زمینه اقتصاد، مدیریت، تجارت، حسابداری، کارافرینی و ... با کیفیت عالی و در اسرع وقت، به صورت تایپ شده پذیرفته میشود.
آسکی میشه بگی از کدوم شهر هستی؟
گاهی وقتا گوشه در اتاق بایستیم نگاش کنیم وقتی پرسید چیه بگیم هیچی فقط دلم خواست نگات کنم............البته این جور کارا شاید گاهی وقتا هر چند ماه یا هر چند سال جذاب باشه.زیاده روی نکنیم
دوستان من همیشه تو یه مورد تردید داشتم که تو دعوت از مهمونا کدوم کار خانمانه تره ؟ اینکه خانم خونه زنگ بزنه و دعوت کنه یا همسری ؟
من خودم به فامیل خودم زنگ می زنم و دعوتشون می کنم جاری و خواهر شوهرم و خاله های شوهرمو هم خیلی وقتا خودم دعوت می کنم اما مادرشوهر رو شوهرم می گه . چون تو یه ساختمونیم معمولا" گفت و گو هامون از طریق همسری هست .

خواستم نظرتون رو بدونم .
الان دوستام اومدن اینجا هر دو مجردن...1کیشون خیلی خوب تیپ زده...خیلی مرتب و شیک و دخترونه...خیلی خوشم اومد...اون 1کی فکر کرده زیاد خودمونیم دیگه با لباسی که تو خونه تنش بود اومد،خوشم نیومد
خدا جونم شکرت واسه همه چی😍