2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869323 بازدید | 28433 پست
منم دارم در مورد لباس پوشیدنم تجدید نظر می کنم می خوام درست تقسیم بندی شون کنم متناسب با جایی که میرم لباس بپوشم نه علاقم به اون لباس یا اینکه چقدر بهم بیاد.
بچه ها میشه راهنماییم کنید برا لباس مهمونی رسمی
مانتو تا زیر زانو (هنوز رنگشو انتخاب نکردم)،کیف دستی و کفش پاشنه بلند هردو مشکی و جیر، روسری تقریبا کوتاه یا شال سورمه ای و ابی.شلوار قواصی یا جیر؟(چون فعلا فقط کیف و کفششو خریدم بقیه مواردو میشه تغییر داد)
نظر بدید لطفا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام صبح بخیییییییر.حال همه خوبه؟من سر کار هستم و بیشتر مواقع فقط می تونم مطالب شمارو بخونم.منم در حال تمرینم.آروم راه رفتن،شمرده صحبت کردن.کلمات زیبا به کار بردن.اتو کشیده بودن.وحالابرای اولین بار دفترچه یاد داشت دارم و همه هزینه هایی که داریم روزانه مینویسم.همسرم هم خیلی داره بیشتر بهم توجه میکنه.من که الان خیلی راضیم.هر کاری میخوایم انجام بدیم مثل قبل من پیش قدم نمیشم.
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
وقتی تو یه جمع یه نفر بهتون تیکه انداخت خیلی فوری تغییر رنگ ندین و گارد نگیرین حتی اگه خاستین جوابشو بدین با ادب ولبخند جواب بدین این یعنی اینکه شما از خودتون مطمینید
سعی کنیم کاری نکنیم که بخوایم بعدش عذر خواهی کنیم.عذر خواهی کردن شاید به نظر مودبانه بیاد اما زیادیش شکوه و جلوه خانوم از دست میره.من یکی از تمرینهایی که این چند روز انجام میدم همینه و واقعاّ موثر.
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
بیش از حد با آقایی که خانمش تو جمع نشسته شوخی نکنیم مثلا برادر شوهر.مثلا انقدر که انگار خانمش تو جمع نیست یا اصلا مهم نیست.این مثل اینه که ما خیلی وقیح باشیم.اگر شوخی میکنیم یا چیز جالبی تعریف میکنیم به خانمش هم نگاه کنیم.