2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869325 بازدید | 28433 پست
خانومای چادری فقط به مقنعه بسنده نکنید کلی شال های خوشگل و رنگی رو میشه محجب زیر چادر بست خیلی خوبه

برای کسایی که مهمون راه دور دارن:
البته بهتره ما خودمون هر جا میریم اینا رو با خودمون ببریم ولی خوب مهمونامون نمیارن و از ما میخوان اکثراً پس بهتره داشته باشیم تا وقتی خواستن مثل مرغ پر کنده اینور اونور ندوییم و آخرشم مجبور شیم به جای حوله حمام یه تیکه پارچه به طرف بدیم ههههههههه
حوله دست و حمام داشته باشید برای مهمان
دمپایی روفرش مردونه و زنانه اضافه
شلوار زیر مردانه و شلوار توخونه ایی اضافه و دامن و یا چادر رنگی
سجاده اضافه و تمیز و چادرش برای مهمان
لحاف و تشک و ملافه به تعداد کافی
تعداد مهمونای من زیادن و روزهای زیادی می مونن که آب ریز یخچال جواب نمیده و من برای جلوگیری از اینکه هر کسی بیاد بره تو یخچال یا هر دقیقه بهم بگن آب بده یه کلمن رو یخ میندازم میذارم گوشه ایی با لیوان یه بار مصرف و یه سطل کنارش همونجا آب میخورن .البته اگه آدم بتونه از اون آبریزایی که تو ادارات می ذارن بخره شیک تره ولی به هر حال بهتر از اینه که در یخچال مثل انباری هی باز و بسته بشه و همه برن توش یا موقع کارت و شلوغی سرت هی بگن اب بده آب بده

یه دستمال زیر ظرفای بزرگ و یه آبچکان ایستاده اضافی دارم ، موقع ظرف شستن مهمونا اونا رو هم میذارم کنار دستشون
بساط سماور و چایی هم کلاً به راه می کنم معطل آبجوش نمی مونیم با کتری کوچیک

رخت اویز جداگانه باید برا مهمون داشته باشیم
یکی دو تا از این مسواک ارزونا هم میشه خرید اگه کسی مسواک خواست بهش بدیم

*****رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا******
دقیقا شکوفه جون چون من هم همیشه مهمون راه دور دارم همه این نکات رو رعایت میکنم به جز کلمن که گفتی این بار این کارو انجام میدم من یه پارچ آب با چند تا لیوان میزاشتم کنار. پارچ که خالی میشد دوباره پر میکردم ولی فکرکنم کلمن راحتتره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شکوفه جون عزیزم
من با اینکه تا حالا کسی شب خونمون نیومده بمونه ولی از اول ازدواجم حوله صورت مخصوص مهمون و حوله حمام مخصوص مهمون داشتم و دارم زیر شلواری هم همین طور چند بار شده مهمون اومده به آقایون تعارف کردیم برای زیر شلواری و خیلی استقبال کردن
سجاده هم که حتما باید تو هر خونه ای چند تا شیک و تمیز و نو باشه با چادر البته ........ مهرهای جانماز مهمونا رو هم چند وقت یه بار عوض کنید یا تمیز کنید که سیاه و چرک نباشه
سلام بچه ها ظهرتون بخیر
من چندروز مرخصی بودم بعدشم تعطیلات آخرهفته و ....
من که کلن افتادم تو کار خرید و خریددرمانی میکنم
اخیرن چند تا تاپ با رنگای روشن خریدم و یه دمپایی روفرشی خیلی خوشگل با پاشنه 5 سانتی که خیلی ازش خوشم اومد
من یه عطر مناسب شوهرکش میخوام بخرم که دور و بر 50 تومن قیمتش باشه ولی اصلن نمی تونم تو مغازه وقتی بیست نوع عطر میذاره جلوم یکیشو انتخاب کنم
لطفن به من عطر و اسپری که به نظرتون خوشبو و مناسب خانوم ظریفی چون منه معرفی کنید

ما هیچ جا شب نمیمونیم به غیر از خونه مادر شوهرم که شهرستانن
من هم وسایل مون رو خییییییییلی مرتب یه گوشه اتاقی که به ما میدن میذارم ولی حرصم میگیره که خواهر شوهرم هی میاد و وسایل مارو جا به جا میکنه یه بار اینور اتاق یه بار اونور اتاق که به نظر من کار خیییییییلی بدی یه .
نکته:
دست زدن به وسایل مهمان ممنوع . ( چون اینا وسایل شخصی مهمونن و وقتی که اونا رو جا به جا میکنی البته بدون اجازه مهمون یعنی وسایلت جامون رو تنگ میکنه)
البته آویزون کردن مانتو و پالتو و ... حکم جداگانه ای داره
هر گاه خداوند چیزی را در دل تو انداخت بدان توانایی رسیدن به آن را در تو دیده است...
با یه مهمون با وجودیکه رخت اویز مخصوص و جای مخصوص بهش دادی ولی بازم وسایلاشو ولو می کنه وسط خونه چی کار باید کرد؟ چطوری باید متوجهش کرد که اینکارش درست نیست؟ نمی تونیم خودمون ببریم اویزون کنیم؟
*****رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا******
بله نوراجون حق با شماست من حتی موقع رانندگی هم باوجودیکه بعضی وقتا خیلی کلافه میشم ولی بازم خودمو کنترل میکنم ...به خصوص از وقتی دخترم رو با خودم این ورو اون ور میرم.قبلا ممکن بود لجم بگیره یه کثافت زیر لب بگم ولی الان نه دیکه میگم فردابچمم یادمیگیره قربونش برم.....راستی نمیدونیدمن چه دخمل نازی دارم کهههههه(ربطشو نمیدونم دلم براش تنگ شد گفتم یه خورده پزشو بدم)