توی کیفتون یه جایی رو مشخصاً واسه موبایل اختصاص بدین و یه جایی رو مشخصاً برای کلیدها
که هر دفعه موبایلتون زنگ زد مجبور نشین کل کیفتونو زیر و رو کنید تا پیداش کنید
به قول یکی از دوستان ظرافت با تنبلی منافات داره پس نماز خون ها تنبلی رو کنار بذارید و حداقل روزی یکبار لاک بزنید و سعی کنید با برنامه ریزی قبل از آرایش و لاک زدن وضو بگیرید
موهای بدن رو نباید گذاشت به حدی که قابل رویت و تشخیص بشه بعد اصلاح کرد در دم ترتیبشونو بدین و هی نگین حالا آخر هفته تمیز می کنم یهو دیدین تا آخر هفته یه شرایط ویژه و یا یه مهمون کاری و یا خانگی ویژه داشتین و شما با این پشم و پیل حسابی ضایع شدین پیشش.چون حادثه هیچ وقت خبر نمی کند
حتی کارمندای دولتی میتونن زیورآلات کاملاً ظریف و شیک به دست کنند بدون جلب توجه زیاد و با تعداد کم- مثلاً یه حلقه و ساعت شیک با یه دستبند ظریف و یه انگشتر دیگه -دیدم بعضی ها رو رو حساب کارمند بودن هیچی جز حلقه دست نمی کنن
توی محل کار یه کشو اختصاص بدین به وسایل شخصی خودتون. مثل کرم دست و خوراکی مخصوص خودتون و حالا هر چی که دارید یا موبایل و غیره
مقنعه یه خانم کارمند نشانه شخصیت اونه چون اکثر خانوما تو محل کار غذا میخورن احتمال داره غذا بریزه رو مقنعه و خیلی کم لک های کوچیکی باشه روش پس هر آخر هفته کل لباسای محل کارتونو بشورید و اطو کنید و اول هر هفته مرتب بیایید سر کار
در مورد پاشنه کفش و نحوه ی لباس پوشیدن و نحوه ی برخوردم که خیلی صحبت شده
خانمای نماز خوان می تونن یه سجاده اضافه و یه چادر نماز و حوله دست و صورتم ببرن سر کار که همیشه با همونا نماز بخونن خیلی خانومانه تره- ما تو نماز خونه مون کمدهای کوچولو داریم سجاده مونو میذاریم توش قفل می کنیم.
به خاطر سلامتی تون هر یه ساعت یا نیم ساعت یه بار یه دور کوچیک کنار میزتون بزنید و بلند شید به بهانه پرونده آوردن یا هر چیزی در حد چند قدمم که شده راه برید و زل نزدید به مانیتور- حواستون به شکل و قیافه خودتونم موقع تایپ یا کار با کامپیوتر باشه قوز نکنید و چشماتونو تو هم نکشید. اگه مشکل حادی دارید برید دکتر
حتی الامکان سعی کنید به آبدارچی تون بگید چه ساعت هایی از روز برای شما تو لیوان خصوص خودتون چایی بیاره- من خودم گفتم یه دونه اول صبح هشت - یه دونه ساعت سه و نیم. و شبم چایی نمی خورم خونه- اینطوری هم برا کم خونی خوبه هم هر دقیقه آبدارچی نمیخواد از شما بپرسه خانم فلانی چایی میخوری چایی میخوری. بعدشم اصلاً قشنگ نیست یه خانم مثل آقایون معتاد به چایی هی چایی بخوره.
آرایش خیلی کم در حد یه ضد آفتاب و یا پنکک ساده و یه رژ رنگ لب خود ادم و یه ذره مداد یا ریمل خیلی کم در حدی که فقط اون حس بی خوابی و خامی چهره رو بگیره تو اداره های دولتی سخت گیر هم میشه انجام داد و با این شرایط مردا اصلاً نمی فهمن که آرایش کردی فقط فک می کنن خودت هینطوری خوشگلی
من الان سه ساله موقع سر کار رفتن در این حد آرایش می کنم و شوهرم متوجه نشده و هر دفعه میگه مقنعه می پوشی خیلی خوشگل میشی خیلی بهت میاد نمی دونه که من محو خودمو آرایش کردم
برای خانومای چادری هم چادر چروک و کثیف و پایین گردو خاکی اصلاً مناسب نیست و هر جایی که میتونید چادرتونو در بیارید نباید پرتش کنید رو صندلی باید تا کنید و تو کیفتون نایلون فریزر باشه بذارید توش
پوشیدن لباس های زننده از زیر چادرم جالب نیست اصلاً مخصوصاً اگه از آدمایی باشی که هر دقیقه نصف چادرت بازه
به نظرم انداختن چادر رو شونه ها موقع کار کردنم اصلاً خانومانه نیست -یا کلاً سر کنی یا کلاً در بیاری اینکه کششو در بیاری بندازی رو شونه هات اصلاً قشنگ نیست.
ابزار کار اداری خودتونو کامل کنید و اگر هم شرکت متقبل نمیشه خودتون تهیه کنید و تو کشوتون بذارید که هر دفعه مجبور نباشید کل میز همکارا رو واسه یه منگنه کش بگردید و کلی معطل شید جلو میز همکارا.
اگه میشه یه دستمال کاغذی برا خودتون رو میز بذارید. دستمال دستشویی هم اگه شرکت نمیذاره حتماً با خودتون ببرید.
سیم های کامپیوترتونو با سیم جمع کن مرتب جمع کنید