2777
2789
عنوان

شوهرم موهامو بابلیس میگیره.شونه میکنه.میبافه

| مشاهده متن کامل بحث + 1794 بازدید | 38 پست
ببخشید ولی نمیدونم چرا خندم گرفت شوهرت چندسالشه؟

چرا خنده.۲۹سالشه 

خداجون سپاسگزارتمام نعمت هات هستم هرانچه که دادی وهرانچه که حکمت تو بوده و ندادی.خدایا شکرت بخاطر عزیزانم و خانواده ام واقعا نعمت بسیار بزرگی وقتی عزیزانمون کنارمونه و هروز می بینمیشون و صداشونو میشنویم وارام میشم .و بهترین حس بعل کردن فرزندانمونه خدایا شکرت خداجون این نی نی تو دلی ام هم به سلامتی به دنیا بیاد و به خوبی و خوشی همیشه کنار هم خوب خوشو خرم باشیم دوست دارم خداجونم خدایا مواظب دارایی یام باش پدرم مادر و خواهر و برادر م فرزندانم و همسرم بهترینای من هستن همتونو دوست دارم و شما رو به خدا میسپارم.خداجونم ازت ممنونم.همیشه کنارم باش و منو نیز توفیق بندگی خالصانه خودت رو بده.امین امین یا رب العالمین.🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهر من موهامو کوتاه کرد دوشب پیش، رنگم کرد هردفعه رد میشم میگه ببین چه مویی براش رنک کردما

شوهر منم هرکاری میکنه صدبار خودشو تحسین میکنه اکه یه تیشرت واسم انتخاب کنه هربار رد مبشم میگه به به چه تی شرتی انتخاب کردم واست خودت بودی اینو انتخاب میکردی؟؟؟؟میگم نه تو فقط بلدی انتخاب کنی😂

کاراش خانومیه😂

نه عزیزم حالا این نظر شماست برام محترمه ولی خوب .دلیل نمیشه کار شوهرم بد باشه.حتما هر زنی دوس داره که شوهرش لاک بزنه موهاشو ببافه نمیدونم از اینکار چون اوند صمیمیته پیشتر احساس میشه خیلی قشنگه ولی همه مردا حوصله این کارا رو ندارم داداشای خودم اصلا اصلا تو این برنامه هانیستن.

خداجون سپاسگزارتمام نعمت هات هستم هرانچه که دادی وهرانچه که حکمت تو بوده و ندادی.خدایا شکرت بخاطر عزیزانم و خانواده ام واقعا نعمت بسیار بزرگی وقتی عزیزانمون کنارمونه و هروز می بینمیشون و صداشونو میشنویم وارام میشم .و بهترین حس بعل کردن فرزندانمونه خدایا شکرت خداجون این نی نی تو دلی ام هم به سلامتی به دنیا بیاد و به خوبی و خوشی همیشه کنار هم خوب خوشو خرم باشیم دوست دارم خداجونم خدایا مواظب دارایی یام باش پدرم مادر و خواهر و برادر م فرزندانم و همسرم بهترینای من هستن همتونو دوست دارم و شما رو به خدا میسپارم.خداجونم ازت ممنونم.همیشه کنارم باش و منو نیز توفیق بندگی خالصانه خودت رو بده.امین امین یا رب العالمین.🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲
نه عزیزم حالا این نظر شماست برام محترمه ولی خوب .دلیل نمیشه کار شوهرم بد باشه.حتما هر زنی دوس داره ک ...

عزیزم نگفتم کار بدی خیلی هم قشنگه کارای خانومارو دوست داره که بهش علاقه نشون‌میده......شادیتون پایدار