2777
2789

دوستان مااوقات فراغت شوهرم تو خونه تو کارای خونه کمکم میکنی.گاهی هم دوست داره موهام میبافه شونه میکشه از این کارا شما هم میخوام ببینم از این کارا میکنید

خداجون سپاسگزارتمام نعمت هات هستم هرانچه که دادی وهرانچه که حکمت تو بوده و ندادی.خدایا شکرت بخاطر عزیزانم و خانواده ام واقعا نعمت بسیار بزرگی وقتی عزیزانمون کنارمونه و هروز می بینمیشون و صداشونو میشنویم وارام میشم .و بهترین حس بعل کردن فرزندانمونه خدایا شکرت خداجون این نی نی تو دلی ام هم به سلامتی به دنیا بیاد و به خوبی و خوشی همیشه کنار هم خوب خوشو خرم باشیم دوست دارم خداجونم خدایا مواظب دارایی یام باش پدرم مادر و خواهر و برادر م فرزندانم و همسرم بهترینای من هستن همتونو دوست دارم و شما رو به خدا میسپارم.خداجونم ازت ممنونم.همیشه کنارم باش و منو نیز توفیق بندگی خالصانه خودت رو بده.امین امین یا رب العالمین.🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

همانا شما از برگزیدگانی

وزن اولیه 68  وزن فعلی 55   وزن هدف 55🍓 هر سیاره مدار خودش رو داره که شبیه هیچ‌کس دیگه نیست!                                                                  سحر لحظه‌ایه که بعد از شب طولانی اولین بارقه نور به یه سیاره می‌تابه!                                                                     طلوع در مدار هر سیاره در زمان مخصوص خودش اتفاق میفته و هر کدوم در مسیر مخصوص خودشون به دنبال سحر خودشون هستن …                                            من در جستجوی سحر خودم هستم ...🍓

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

البته ناگفته نمونه یه بار منو سوزوند😱بابلیس خورد پشت دستم سوخت

خداجون سپاسگزارتمام نعمت هات هستم هرانچه که دادی وهرانچه که حکمت تو بوده و ندادی.خدایا شکرت بخاطر عزیزانم و خانواده ام واقعا نعمت بسیار بزرگی وقتی عزیزانمون کنارمونه و هروز می بینمیشون و صداشونو میشنویم وارام میشم .و بهترین حس بعل کردن فرزندانمونه خدایا شکرت خداجون این نی نی تو دلی ام هم به سلامتی به دنیا بیاد و به خوبی و خوشی همیشه کنار هم خوب خوشو خرم باشیم دوست دارم خداجونم خدایا مواظب دارایی یام باش پدرم مادر و خواهر و برادر م فرزندانم و همسرم بهترینای من هستن همتونو دوست دارم و شما رو به خدا میسپارم.خداجونم ازت ممنونم.همیشه کنارم باش و منو نیز توفیق بندگی خالصانه خودت رو بده.امین امین یا رب العالمین.🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲