2777
2789
عنوان

تفریح و گردش با همسر

1072 بازدید | 32 پست

شما با همسرتون تفریح مشترکتون چیه??چند بار در هفته تفریح و اینا دارید?

اگه مثلا دوهفته هیچچ تفریحی نداشته باشید چ واکنشی بهش میدید??

من خودم عاشق تفریحم 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخر هفته ها پاساژ گردی و خرید معمولا یا پنجشنبه یا جمعه ،روزای دیگه یه روز در میون غروب ا با هم بیرون میریم یه دوری میزنیم برای خونه خرید میکنیم 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
آخر هفته ها پاساژ گردی و خرید معمولا یا پنجشنبه یا جمعه ،روزای دیگه یه روز در میون غروب ا با هم بیرو ...

همسرتون خودش میگه بریم بیرون?حتی وقتی از سر کار میاد هم میرید بیرون?خسته نیست?

خودش زور میگه برو لباس بپوس من میگم بچرو ببر ببرون میگخ ن توهم بیا من بیام خونه تو غرمیزنی چرا منو نبردی یا بیشتر اصرار نکردی خخخ کلا دیوونم ولی چون سره کار میره هم صب زود میره سرویس بچها وسطه هفته دلم نمباد بگم بریم جایی اخره هفته پنجشنبه جمعه همش میگه بریم من میگم بخواب بعد زود بیاد جمعه ها میریم ی شهر دیگه دیر بیاد میریم کافه پسر عمش یا خونه مادرش یا بام سبز لاهیجان

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
همسرتون خودش میگه بریم بیرون?حتی وقتی از سر کار میاد هم میرید بیرون?خسته نیست?

اره خودش میگه ،خیلی ددریه، اون جوری نیست  که مث مردای دیگه از سر کار میاد بخواب ،میاد دوش میگیره یه چایی میخوره ،آماده میشه میگه بریم بیرون ،یه موقع هایی خسته میشم از دستش میگم خب یه روز خونه بمونیم چی میشه 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌