2777
2789
عنوان

تفریح و گردش با همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 32 پست
چرا ?خوتون اهل تفریح نیستید درسته

اتفاقا عاشق تفریحم.شوهرم بادوستاش میره ولی با من نه یه بارم خاستیم بریم مسافرت که مادرشوهرم قشقرق به راه انداخت عوضش دخترشو فرستاد مسافرت چند بار..کاری از دستم بر نمیاد اعتراضمم به هیجا نمیرسه بنابراین حرص نمیخورم ولی خیلی خوشحال میشم ک کسی با همسرش بره تفریح و مسافرت من ک تاحالا تجربه نکردم.

برای نینی دارشدنم لطفاصلوات بفرستید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره خودش میگه ،خیلی ددریه، اون جوری نیست  که مث مردای دیگه از سر کار میاد بخواب ،میاد دوش میگیر ...

شوهره منم میاد خونه میگه بریم بعضی وقتا واقعا خودم حالشو ندارم دوس دارم اون بخوابه خستگیش در بره بیشتر پنجشنبه جمعها چون وسط هفته شبا دیرمیاد صبحام زودمیره 

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
همسرتم هست?چقد باهم میرید بیرون?

مجردم😅 😶

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
شوهره منم میاد خونه میگه بریم بعضی وقتا واقعا خودم حالشو ندارم دوس دارم اون بخوابه خستگیش در بره بیش ...

منم یه موقع هایی خسته میشم، موندم‌خودش چه طاقتی داره، از پنج‌صبح رفته پنج بعد از طهر اومده خونه ،دو باره میگه  بریم بیرون ،بعد تازه از بیرون هم میایم زود نمیخوابه، اصلا علاقه ای به خواب نداره ،شبا دوازده  یا یک میخوابه صبح پنج بیدار میشه با اینکه کارش خیلی سخته 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
منم یه موقع هایی خسته میشم، موندم‌خودش چه طاقتی داره، از پنج‌صبح رفته پنج بعد از طهر اومده خونه ،دو ...

اخی ...😊😊😊شوهر من کارش پشت میزیه ولی همطشه دم از خستگی میزنه و خوابببب

منم یه موقع هایی خسته میشم، موندم‌خودش چه طاقتی داره، از پنج‌صبح رفته پنج بعد از طهر اومده خونه ،دو ...

اخی خوبه سر زندس دیگه منم شوهرم میایم خونه از بیرون سریع تلوزیونو روشن میکنه میگه بزار فیلممو ببینم تو هم چایی بزار با بیسکوییت بخوریم امروز زود بیاد میگم بچرو ببره پارک و خونه مامانش هوادبخورن منم بخوابه خخخخ

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣