2777
2789
دوره ی ما با اینا زمین تا آسمون فرق داره! نمیشه تو تنگنا بزرگشون کرد که نا سپاس نشن البته ماهم همچین ...

چی بگم🧐

ایناهمه بسته به تربیت و بستریه که خانواده برای رشد بچه فراهم میکنه.

ینی شما میگی که بچه های ثروتمندتر ها همگی باادبتر و باسوادتر و ...

از بچه هایی هستن که وضع مالیه معمولی دارن؟

ب نظرم که بچه ها بیشتر دوس دارن خواهر و برادر داشته باشن تا اینکه یه اتاق پراز اسباب بازی و تنهایی.

چی بگم🧐 ایناهمه بسته به تربیت و بستریه که خانواده برای رشد بچه فراهم میکنه. ینی شما میگی که بچه ه ...

من از ثروتمندا حرف نمیزنم! حداقل باید آینده اش معلوم باشه یا نه؟ بنزین لیتری سه تومن! حد اقل باید بتونی بچتو ببری تو خیابون دور بزنه یا نه؟

من دارم درمورد آینده ی نا معلومشون با این وضعیت اقتصادی خراب میگم! هرروز خراب تر و گرون تر از دیروز! و از همه مهم تر تربیت بچه هاست! هرچی تعداد کمتر وقت گذاشتن برا تربیت کردن و تحویل بچه ی سالم به جامعه بیشتر

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرم ب دومی راضی نیس حالا سومی خخخ میگه دومیو اوردی جانه من سز کن لولهاتم ببند نمیخوامممم دیگه 😂😂😂😂میگم نمیکنن میگه ای بابا چه گرفتاریما 

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
من از ثروتمندا حرف نمیزنم! حداقل باید آینده اش معلوم باشه یا نه؟ بنزین لیتری سه تومن! حد اقل باید بت ...

برا هر بچه که تربیت جدا نمیخاد اجرا بشه.

خانواده بستر تربیته حالا چه یکی چه سه تا😅

شک و تردید من برا بچه سوم فقط اینه ک از حاملگی و زایمان دوباره خوشم نمیاد😭😭😭😭

وگرنه بقیه مراحلش خوبه😍

اینو بدون دوست عزیز

اگ ما خودمون به استقبال سختیهای رااحت نریم،سختیهای سختتر میاد سراغمون.

اگ ۴ تا بچه نیاریم به هوای راحت بودن،

مطمئن باشین همون یک یا دوبچه اندازه ۵ تا بچه مارو اذیت خواهند کرد😅

شاد وپیروز باشید😘