2777
2789
شوهر من خودش همیشه میگه اگه تو زبون با محبتی داشته باشی،ازون زنا نباشی که همیشه غر میزنن، و اینکه لج ...

جمله اخرت چقدر جالب بود

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید شخصیتت منحصربفرد باشه. جوری که با همه زنها متفاوت باشه. مردا همیشه خانمشون رو با زنهای دیگه مقایسه میکنن. الآن رفتار خانمها تقریبا یه جوره انگار که از قبل بهشون دیکته کرده باشن. تو هر موقعیتی عین هنوز رفتار میکنن. باید خاص باشی و مهربون البته برای مردی که ظرفیتشو داره

اول از همه خودتون زن زندگی باشید. شرایط اقتصادی فعلی رو درک کنید و باهاش همکاری کنید. توی هزینه ها باهاش راه بیاین و زخم زبون نزنید.در ادامه چند تا توصیه زنهای قدیمی که خیلی کاربردیه میگم.

به سر و وضعتون تو خونه و کلا هر جایی که همسر هست برسید.

لجبازی نکنید.

اجازه بدید گاهی با خودش تنها باشه. به قول باربارا دی آنجلیس لازم داره گاهی به غار تنهایی خودش فرو بره.

وقتی اومد خونه نشینین گوشی به دست بگیرین، برعکس کارهای خونه رو جلو چشماش انجام بدین تا بفهمه شما  هم زحمت می کشین.

جلوی بقیه خیلی بهش احترام بگذارید.

گیرهای الکی ندین و به قول یکی از اعضای سایت بلیط هاتون رو ارزون نفروشید.

گریه نکنید جلوش.

زبون چاخان و قربونت بشم فدات بشم فراموش نشه.

جلوش از خانوادش بد نگید.به ویژه مادرش.

سیستم عقل مرد در شکم و زیر شکم رو جدی بگیرید.

اوووووووو خیلی زیاده . تا شب میشه در موردش حرف زد.

دیروز از راه که رسید رفتم باهاش حرف بزنم حوصلم خیلی سر رفته بود داد زد سرم و دعوامون شد     ...

اشکال نداره حتما خسته بود

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁