2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

ههرکی یه رسمی داره دیگ. من الان بگم دویس الهی سیصد عالیه یکی دیگ میاد میگ خجالت نمیکشی فقط سیصد بدی یکی دیگ میاد میگ ما صد میدیم

اگه حال دلم خوبه،سکوت معجزه کرده.وگرنه خوب میدونم که درد از هر طرف درده.....

خب داییش.منم بچه های داداشام ازدواج کنن سنگ تموم میذارم چون عمشون هستم.بذار هرکاری میخواد بکنه

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

اسی فکر نمیکنم ی سکه ی گرمی که شوهرت میخواد بده معنیش سنگ تموم گذاشتن باشه کلا 500 تومنم نمیشه.دلت یکم بزرگ کن با خوشحالی شوهرت خوشحالی کن

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
انگشتر خیلی گرونه

تاپیک قبلی گفتی که میخواد سکه ی گرمی بده که.کجاش گرونه اخه؟

چند وقت دیگه عقد خواهرزاده همسرمه.قصد دارم  دو تومن سر عقد و یه تومن عروسی بدم  و سه تومن سرجهازی بخرم

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
2810