2777
2789
همین کارو می کنم ممنون

کدوم کار ؟

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
سکه ا گرمی رو می خرم

چون خدایی 200 تومن پولی نیست.دایی خواهرزاده هاش دوست داره بذار هرچی دوست داره بخره.توهم تشویقش کن.

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
ما سرویس طلا میدیم بدون استثنا رسمی هست که تو خانواده هست ، تازه خواهر زاده که عزیز دایی هست 

چه با کلاس. اگر خاله ها و دایی های من ه کدوم یه سرویس طلا بم میدادن 10 تا سرویس طلا داشتم😂

در انتظار گودو
از نظر ما کم پولها سنگ تمومه

ب نظر من اندازه جیبتون بدین نه برای خودنمایی.اینجوری برای بقیشونم بهتون فشار نمیاد.بعدشم هرچب کادو بدی بعد پس میگیری.طایفه ما ک اینطوریه هروی دادی همون پس میگیری

500 زیاده😑😑😑😑😑😐😐😐😐

قبل محرم ی عروسی رفتم کادوهای 3 تا دایی عروس ی چیزی نزدیک 400 میلیون شد البته اینم بگم داییاش ایران نبودن پول فرستاده بودن  

برا عروسی دختر خالم داییام دوتا باهم ی  گردنی ده سکه ای دادن 

چه با کلاس. اگر خاله ها و دایی های من ه کدوم یه سرویس طلا بم میدادن 10 تا سرویس طلا داشتم😂

عزیزم کلاس نیست ، رسمی که به خاطر کمک به نوه هااشون پدر بزرگم از اول برقرار کرده و همه بچه هاشون انجام میدن، حتی برای تک تک نوه هاشون طلا گزاشتن کنار با این که فوت شدن خودشون ولی الان هر کدوم از نوه ها ازدواج کنن بهشون تعلق میگیره و نوه به نتیجه ها ، شاید بشه گفت یک جور وصیت هست