2777
2789
عنوان

یه سوال دختر ای مجرد بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 75 پست

نمیدونم چکار کنم بخدا جوابشو بدی ناراحت میشه و خدا گفته احترام به پدر مادر واجبه جواب ندی دله خودت خون میشه

چیکار کنم شما بگین

در تاریخ1399/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍😍خدایااا شکرررررتتتت😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منکه فعلاوات مات وتل ملم قطعه☹☹☹☹ راستی اون مشکل پبش اومده بودحل شد بزاریکم کاردارم تموم شدتوخصوصی ...

😕منم تل نکبتم قطه

عه😍 خداروشکر 

باشه تعریف کنیا😒 نکنی چشاتو در میارم

کاش یکی‌ ام پیدا میشد می رفت بهش میگفت  من‌ چقدر دلم‌ واسش‌ تنگ‌ شده🖤 ستار‌ه‌ کوچولو ...🌠🌌 اون که یه وقتی تنها کسم بود تنها پناه دل بی کسم بود تنهام گذاشت و رفت از کنارم از درد دوریش من بی قرارم...🎵🎶 https://abzarek.ir/service-p/msg/1989264⭐️  https://harfeto.timefriend.net/17293677314543   

مادر من پدرمونو درآورده فحش بدجورررر میده😔😔

خیلی سخته کاملا درکت میکنم گلی 

دیگه کاریش نمیشه کرد سعی کنین زیاد باهاش حرف نزنین یا کاری نکنین که میدونین عصبانیش میکنه 

منم همش تو اتاقم بودم که باهاش حرف نزنم بعدم تو دعوامون بهش گفتم اصن یه بار اومدی بگی چرا همش تو اتاقتی چون تا یه کلمه بهت میگم الکی دعوا راه میندازی فحش میدی منم دیگه تصمیم گرفتم باهات حرف نزنم تو اتاقم باشم 

عرضی نیست...
ای بابا😥😥😥 قدرتو نمیدونه دیگه  خو سعی کن زیاد باهاش حرف نزنی ارتباطتو با بابات بهتر کن بیشت ...

آره همین کارو میکنم زنگ میزنه خواهرم و برادرام آنقدر از بدیم میگه و اصلا موضوع اونشب رو کاملا متفاوت و بر ضد من تعریف میکنه. خیلی حالم بد میشه چند شب پیش فقط داد میزدم به خدا شما منافقین. مگه من چکار کردم. همش احساس گناه میکنم و اما وقتی به حرکاتشون فکر میکنم میبینم واقعا مقصر نیستم من 

برای ظهورآقامون و عاقبت به خیری من یه صلوات مهمونم کنید دوستان مهربونم.....
خیلی سخته کاملا درکت میکنم گلی  دیگه کاریش نمیشه کرد سعی کنین زیاد باهاش حرف نزنین یا کاری نکن ...

منم همینکارو میکنم دیگه باهاش حرف نمی زنم ما خیلی صمیمی ایم اما موقع دعوا وااااای😢😢😢

هووووووو من آنقدر این کارو کردم. حتی بهش گفتم بیا بریم قم پیش روحانیها مشاوره ها وهر جا تو بگی تا در ...

خدا خودش جای حق نشسته میبینه کی چقدر مقصره دیگه حتما خدا بعدا برات جبران میکنه 😉

من مامانم با بابام مشکل داشت بخاطر همین خیلی عصبی شده بود همش سر من بدبخت خالی میکرد 

مامان تو اینجوری نیست؟؟

عرضی نیست...
منم همینکارو میکنم دیگه باهاش حرف نمی زنم ما خیلی صمیمی ایم اما موقع دعوا وااااای😢😢😢

به انتظار الان داشتم میگفتم مامان من چون با بابام مشکل داشت عصبی بود سر من خالی میکرد مامان تو از جایی عصبی نیس مشکل نداره که خیلی اذیتش کنه؟؟

عرضی نیست...
خدا خودش جای حق نشسته میبینه کی چقدر مقصره دیگه  حتما خدا بعدا برات جبران میکنه 😉 من مامانم ...

نه بابا. چه مشکلی اخه. برام دعا کنید فقط خدا درکم کنه منو. گناه برا من ننویسه

برای ظهورآقامون و عاقبت به خیری من یه صلوات مهمونم کنید دوستان مهربونم.....
به انتظار الان داشتم میگفتم مامان من چون با بابام مشکل داشت عصبی بود سر من خالی میکرد مامان تو از جا ...

مادر من ناراحتیاش الکیه نه کلا عادت داره موقع دعوا بهمون فحش ناموسی بده 

آره همین کارو میکنم زنگ میزنه خواهرم و برادرام آنقدر از بدیم میگه و اصلا موضوع اونشب رو کاملا متفاوت ...

پس همون زیاد باهاش حرف نزنی خیلی بهتره😞 

برات دعا میکنم ان شاالله متوجه اشتباهش بشه 🌸🌸 و یه شوهر مهربونم که قدرتو بدونه ام نصیبت بشه 😘😘

عرضی نیست...
نه بابا. چه مشکلی اخه. برام دعا کنید فقط خدا درکم کنه منو. گناه برا من ننویسه

چند سالته عزیز؟؟ 

حتما که همینجوریه خدا میبینه کامل 

چشم حتماااا برا تو و اسی ویژه دعا میکنم 😘😘

عرضی نیست...