2777
2789

ما همیشه رو میزمون آجیل هست البته بود الان گرونه اون موقع روز خواستگاریم اجیل و میوه خشکم رو میز بود خیر و بهره نبینن بی چشم رو ها و خسیس ها لیاقت نداشتن فامیل شوهرم کاش بشه برگشت عقب چشمامو باز کنم استارتر دقت کن تو انتخابت شیرینی و میوه و اینا مهم نیست ان شاله خوشبخت بشی 

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وااای بچه ها من خیلی استرس دارم  همش میترسم نکنه از چیزی ناراحت شن و برن میخوام همه چیز به به ...

ناد علی بخون فوت کن به خودت باعث میشه محبوب بشی ولی کلا غصه هیچیو نخور اگه قسمت باشه نه اونا هیچ عیبی به چشمشون میاد نه تو

ااا استیکر خنده بود  الان یه هفتس استرس دارم  تا جمعه سکته نکنم خیلیه

منم خیلی قبل خواستگاریم استرس داشتم😁😁

هی یادش بخیر

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷

نه دختره گفت سه دنگ خونه به اسمم کن داداشم گفت نه

وای 

من حالا من همش فک میکنم چقدر خجالت اوره بخوام بپرسم درامد ماهانه طرف چقدره

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 

بنظر منم تو چایی هیچ چیز خاصی نریز خیلی ها طبعشون به خیلی چیزا نمیگیره شماهم که شناخت نداری بهتره ساده بزاری که با سلیقه همه جور دربیاد من ازین تی باکس ها گرفتم توش هرچی که میشه ریخت تو چایی گذاشتم هرکی به سلیقه خودش تو چایی میریزه مثلا تو ی خونش گل سرخ ریختم ی خونش چوب دارچین ی خونش هل ی خونش لیمو خشک 

ما حرفامونو از قبل زدیم  منم روم نمیشد بپرسم خودش گفت بهم

چقدر خوب

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 
من اجیل چهارمغزم گرفتم  یعنی نزارم؟ بد نشه یه وقت

نمیدونم اخه معمولا خیلی مرسوم نیست باز بقیه دوستان نظر بدن ببین اکثریت چی میگن..

مثلا ما اگه بریم خواستگاری جلومون چهار مغز بزارن خوشمونم میاد ولی خب توقع نداریم و جزش نیست 

2810