2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما حرفامونو از قبل زدیم  منم روم نمیشد بپرسم خودش گفت بهم

حالا این آقا داماد خوشبخت که بخاطرش انقدر خودتو انداختی به زحمت درآمدش چقدر هست؟

شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍
نمیدونم اخه معمولا خیلی مرسوم نیست باز بقیه دوستان نظر بدن ببین اکثریت چی میگن.. مثلا ما اگه بریم خ ...

چون دوماد همیشه میگفت ما همش تو خونمون چهارمغز ومیوه میخوریم تنقلاتمون همینه 

منم واسه همین گرفتم وگرنه خواستگاریای قبل نمیگرفتم

وای  من حالا من همش فک میکنم چقدر خجالت اوره بخوام بپرسم درامد ماهانه طرف چقدره

منه خنگول هم نپرسیدم یعنی روم نمیشد فکر هم نمیکردم مهم باشه بنظرم اینطوری بهتره که ی سوال کلی بپرسی بعد اگه جواب نداد جزئی بپرس

مثلا بپرس کجا مشغول کار هستید شرایط شغلیتون چیه اگه لابلای صحبتش گفت که هیچی نگفت در ادامه بپرس درامدتون چطوره؟ 

یا بپرس فکر میکنید برای اداره یک زندگی متوسط چقدر درامد لازمه ؟ اگر گفت فلان مقدار بگو درامد شما درحال حاضر چقدره؟ در اینده امکان ارتقا داره؟

ولی دوستم حتما بپرس خیلی مهمه

اره 5ماهه اشنا شدیم  هم دوسش دارم هم سنم داره میره بالا هم باید ازدواج کنم

خب پس همو میشناسید از خودش میتونی سلیقه خانوادشو بپرسی چه خوب که دوستت اومده خواستگاریت

فقط خیلی راجع به ش تحقیق کنا به این که دوست بودید و گفته های خودش و خانوادش اتکا نکن 

منه خنگول هم نپرسیدم یعنی روم نمیشد فکر هم نمیکردم مهم باشه بنظرم اینطوری بهتره که ی سوال کلی بپرسی ...

اره خیلی مهمه بنظرم تو این دوره زمونه اول باید به درامد طرف نگه کرد

من مشکلی که دارم اینه که اصلا نمیدونم چی باید بپرسم از طرف 

اسم خاستگار که میاد تموم بدنم میلرزه ،به نظرم ازدواج سخت ترین کار ممکنه،تا یکی زنگ میزنه به مامانم برا خاستگاری من فوری میگم نه و خانوادمم متاسفانه از اوناش نیستن که بخوان مجبورم کنن

اگه به من باشه میدونم که هیچوقت ازدواج نمیکنم

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 
اره خیلی مهمه بنظرم تو این دوره زمونه اول باید به درامد طرف نگه کرد من مشکلی که دارم اینه که اصلا ن ...

خب نگرانی طبیعیه گلم ولی از قدیم میگن هر دختری ی بهاری داره تا بهارت خزان نشده به تقدیرت پس نزن بزار بیان چندبار که بیان عادی میشه برات و استرست کم میشه سوالات رو بنویس تو نت سرچ کن سوالات خواستگاری کلی نمونه سوال میاد حتی میتونی بنویسیشون و کاغد دستت بگیری خواستگار اول و دوم با کاغذ بپرس واسه بعدیا دیگه حفظ میشی..

سوالاتت رو هم دسته بندی کن با اهمیت ها و الویت هات رو و واسه جلسه اول بپرس بعد اگه مرحله اول  اوکی  بود جزیی تر ها و دقیق تر ها رو بزار جلسه بعد بپرسی بعد بشین الویت هات توزندگیت رو مشخص کن اهداف ده سالت رو مشخص کن اگر جدی تر شد واسه جلسه سوم بگو طرفت اهداف ده سالشو بنویسه بعد مقایسه کنید که چقدر باهم  همسو هستید..

ازدواج سخت نیست واقعا.. هرچی بگذره و سنت بالاتر بره سخت و پیچیده تر میشه 

خب نگرانی طبیعیه گلم ولی از قدیم میگن هر دختری ی بهاری داره تا بهارت خزان نشده به تقدیرت پس نزن بزار ...

عزیزم ممنونم از راهنماییت 

دقیقا درست گفتی هر چی سن بالاتر میره انگار غیر ممکن تر میشه

من چهره معقولی دارم و واقعا دختر جلفی نیستم اینارو از تعریف های دیگران میگم اما خاستگار زیادی ندارم

شاید نهایتا سه چهارتا در سال ولی خب کسایی که میان موقعیتشون واقعا خوبه

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 
2810