2777
2789
عنوان

تذکر در خصوص ایجاد تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 22990 بازدید | 455 پست
ای بابا شمام یه دفعه چقد تغییر تحولللللللللللللللل در نظر گرفتین برای سایت........

یه فکری هم برای تحول روحیه کاربراتون بکنین!!!!!!!! دپرسسسسسسسسسسسسس شدیم رففففف!!!!!!!!!!

ما شادی میخوایم...................... دارین عمو زاهدددددددددد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گفتی بیا زندگی خیلی زیباست...دویدم!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هم با نظر دوستانی که گفتن تاپیکهای الکی رو حذفش کنید موافقم. پنج هزار و اندی تاپیک عمومی داریم که دو سه هزارتاش واقعا بیخوده (با عرض پوزش البته) خب حذف اینا کمک بزرگی میتونه برای سرعت سایت باشه.

سوسن خانوم . . .شادتر از این باشن ملت . . . . تعطیل میشیم میریم . . . یعنی شوهرا میان نی نی سایتو نابود می کنند

خانم اکرم من مخلص جدید و قدیمم . . . امر بفرمائید

خانم سلین . . برای تاپیک ها برنامه دارم

هر کی تاپیک قدیمی داره ادیت کنه خوب و تمیزش کنه و بمونه
به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir
سلام برادر عزیزم . افتخار ندادین تو تاپیک من بیاین ؟ بخدا اعصابم خرده ها میرم موتاد میشماااااااااااااا

بیاید جواب بدید ک هرکسی نتونه ب هویت یک زن توهین کنه .
فروشگاه لباس زیر ماهتیسا http://mahtisa.com
آقای زاهد واقعا ممنون بابت کلوپها.خیلییییییییییی عالی میشه.همین امروز تو کلوپ ما 26 تا خواننده خاموش بود.درحالیکه ما خیلی وقتا دلمون نمیخواد حرفامون رو کسی بخونه

بابت همه کارای خوبتون تا این لحظه واقعا سپاس و تشکر ویژه.من که خیلی راضیم از کارایی که تاحالا شده.البته من با بودن اسامی بالای تایپیک هم مشکلی نداشتم و برام جالب بود.ولی توی کلوپها دیگه معرکه است و این امکان جدید که بدون دعوت نیان که دیگه خیلیییییی عالیه.

اما علت اینکه الآن اومدم تو این تایپیک بیشتر بابت تایپیک کمپین حمایت از بچه های شیر خشک خاص هست.اونجا همه چشم امیدشون به کمک شماست.چون ماها هرچقدرم تلاش کنیم راه به جایی نمیبریم.میدونیم گزینه هایی مثل مصاحبه با خبر 20:30 یا حضور در برنامه ماه عسل،خوبه اما هرچی میل میزنیم بهشون بیفایده هست.هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم.
اینم آدرس تایپیک:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=501173&PageNumber=39
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

جهانم بی تو الف ندارد... خدایا،هیچ پدر و مادری رو با بچه ش امتحان نکن....""آمین""
2810