2777
2789
عنوان

شیر مادر شیر مادر شیر مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 65 پست
درسته ارامی تبلیغات رسانه ای یه طرف زخم زبون اطرافیان هم یه طرف من و جاریم شیر ندارینم بدبختیمون اینه شیر خواهر شوهرم سرریزه میتونه سه تا بچه رو سیر کنه همزمان (البته نوش جون پسرش)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هستی جان اسمشونو نمیدونم،،دوستم از مضرات شیر مادر میگفت و حرفاشو نسبت داد به دو تا دکتر کودکان که تو یزد هستن،منم از یکی از دوستام که تو بیمارستان افشار ماما هست پرسیدم گفت اره دوتا دکترن که اینجوری میگن
اﻧﺴﺎن ﮐﻪ ﻏﺮق ﺷﻮد ﻗﻄﻌﺎً می میمیرد؛ ﭼﻪ در درﯾﺎ، ﭼﻪ در رؤﯾﺎ، چه در دروغ، ﭼﻪ در ﮔﻨﺎﻩ، چه در خوشی، چه در قدرت، چه در جهل، چه در انکار، چه در حسد، چه در بخل، چه در کینه، چه در انتقام. . . مواظب باشیم غرق ﻧﺸﻮﻳﻢ! انسان بودن، خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان چندانی ندارد… ((گاندی))
الی ناز درکت میکنم منم مادر بودنم رو زیرسوال میبردن چون رژیم سخت داشتم به خاطر حساسیت بچم میگفتن شیرت قوه نداره به بچه میدی! هزار حرف و حدیث ولییییییییی حالا همه فهمیدن من کارم درست بوده هرچی میگفتن برعکس شد میگفتن بچه ات لاغره ضعیف میمونه و قدکوتاه!! حالا فهمیدن و در مورد بچه دومم حرف نمیزنن دیگه
اگه کسی بارداره و اینجا رو میخونه و میخاد شیردهی موفق داشته باشه من با توجه به تجربه ای که داشتم میگم از الان به فکر باشه سرچ کنه ببینه چه مواد غذایی خوب هستش اگه سینش نوک نداره ورزش مخصوص داره اونو انجام بده کلا خودشو اماده کنه روزای اول اگه مجبور شد شیرخشک بده با قاشق یا سرنگ بده تا نی نی تنبل نشه در نهایت بعد سه چهار روز شیر مادر راه میفته حالا بعدش اگه دیدین شیر کمه و با نظر پزشک شیر بدین گوشتونو روی حرف اطرافیان ببندین
والا بچم از هر نظر از بچه خواهرشوهرم که شیر مادر خورده بهتره قویتر و سالمتره اتفاقا از 12 ماهگیش راه رفت بچم ولی چون تپلی بود دیر چهاردستو پا رفت تو 10 ماهگیش همه میگفتن خیلی دیره ببرش دکتر مادرشوهرم که خدا جوابشو بده میگفت این شیرخشکیه قوت نداره
تولدت یعنی روز میعاد من و خدا.بالاترین معجزه ی زندگی من ،پسر قشنگم به دنیا خوش آمدی
یه دکتر در یزد میشناسم البته هیچ موقع شیر خشک تجویز نمیکنه ولی ممکنه از حرفهاش برداشت بشه که شیر مادر مضرر هست البته به عقیده ایشون غذای مادر باعث میشه شیر بچه رو اذیت کنه و نباید مادر هرچیزی بخوره ولی نشنیدم شیر خشک تجویز کنن
پسر من 1سالش بود راه افتاد مرتب زمین میخورد میگفتن از بس ضعیفه پاهاش جون نداره!!! منم تو دلم میگفتم اگه پسر من مثل بچه شما 15 ماهگی راه میافتاد مسلم زمین نمیخورد!! دل یه مادر رو شکستن بی جواب نمیمونه
2810