2777
2789
عنوان

معرفی همکاران جدید نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 59688 بازدید | 1620 پست
ممنون rose.ata
دقیقا حق باشماست

ما وظیفه خودمون می دونیم که ابزار مناسب برای تولید محتوی مفید برای خانم ها و خانواده های فارسی زبان تولید کنیم

در مقابل انتظار داریم یک رسانه با محتوی مثمرثمر ایجاد کنیم و ساعات خوبی در آن سپری کنیم

خانم بهـــــــــــــناز*

نگران نباش . . . کمی فرصت بده به ما . . . بعد برای قضاوت کردن فرصت زیاده

به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir
فلسفه نی نی سایت

نی نی سایت ابتدا یک دل مشغولی بود برای موسسین آن یعنی آقا و خانم رضوی. بعدها شد پروژه موسسه پژوهشگران سلامت و الان تحت عنوان موسسه فرهنگی نی نی سایت در حال توسعه فعالیتهای فرهنگی خود است

هدف سایت توسعه فرهنگ در حوزه سلامت حانواده است. ستون خانواده مادر است و این سایت با محور مادر و کودک، به تولید محتوی و ارائه سرویس های اینترنتی اقدام می کند.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اقای زاهد من چند تا مشکلات رو مطرح می کنم

1- گزارشای بیخود و مغرضانه که با 10 تا گزارش تاپیک حذف میشه و اینجا نشون میده که اقلیت به اکثریت ارجعیت دارن که خیلی بده !

2- این بازار شام و تاناکورا که واقعا رو اعصابه و شعور تک تک کاربرا رو به بازی گرفته

3- مطرح شدن مسائل جنسی از نوع بیمارگونه از طرف مردان زن نما و گاها خانم هایی که از کمبود محبت رنج میبرن

4. مطرح شدن 90% موضوعات در بخش عمومی از اطلاعیه بگیر تا قطع دسترسی و مرگ عزیز و .....

ووو.....
ممنون از تاییدتون آقای زاهد
و ممنون از نظرت بهناز عزیز
من هم بحثم همینه که کاری نکید اینجا هم بشه شکل چت......

من IT خوندم و خیلی بیشتر از بعضی دوستان انواع و اقسام سایت ها رو دیدم و..... اما عزیزای من برای خودتون روشن کنید که چرا اومدید اینجا ؟؟ برای گذران وقت؟؟؟
شما اکثرا خانواده تشکیل دادید باید نگرشتون مثل یک مادر باشه نه یه دختر خانم که صرفا دنبال سرگرمی..

من با بهناز موافقم اینا مشکل سازن
اقای زاهد من چند تا مشکلات رو مطرح می کنم

تیتر مشکلات همین هست منتها اگر چکش بدست بخواهیم مشکل را جل کنیم خیلی نتیجه خوبی نخواهد داد
دوست داریم ه تغییری به آرامی و با متفاعد سازی صورت گیرد

از لطف همگی متشکرم . . .
من IT خوندم و خیلی بیشتر از بعضی دوستان انواع و اقسام سایت ها رو دیدم و..... اما عزیزای من برای خودتون روشن کنید که چرا اومدید اینجا ؟؟ برای گذران وقت؟؟؟
شما اکثرا خانواده تشکیل دادید باید نگرشتون مثل یک مادر باشه نه یه دختر خانم که صرفا دنبال سرگرمی..

++++++++++++++++++++

خانم ROSE.ATA عزیز سخن شما کاملا متین . ولی من فکر می کنم یک مادر هم نیاز داره بعد از یه روز خسته کننده ساعتی از وقتشو تو نت و سایت مورد علاقش فقط جهت فان و گذروندن وقت با دوستای مجازی بگذرونه. پس لازمه همه جوره سایت بستر مناسب رو برا کاربراش فراهم کنه
خانم ROSE.ATA عزیز سخن شما کاملا متین . ولی من فکر می کنم یک مادر هم نیاز داره بعد از یه روز خسته کننده ساعتی از وقتشو تو نت و سایت مورد علاقش فقط جهت فان و گذروندن وقت با دوستای مجازی بگذرونه. پس لازمه همه جوره سایت بستر مناسب رو برا کاربراش فراهم کنه
درستش اینه که هر چیزی سرجای خودش باشه . . . مقاله، آموزش و حتی سرگرمی و بازارچه

منتهی طوری نشود که برای یافتن یک نکنه آموزشی، از دهها تاپیک تفریحی و فروش کنیم

هر چیزی به اندازه و در جای خودش . . . فکر نکنم کسی مخالف باشد . . اختلاف سلیقه در جزئیات اجرا هست که سعی می کنیم به حداقل برسد
خانما ممنون که نظرتونو گفتید
و ممنون از آقای زاهد که خیلی بجا حرفهای مارو جمع بندی می کنن و یه نتیجه درست میگیرن

نظر خانما هم درسته
من کوچیک تر از اونم که نصیحتتون کنم ..
فقط مواظب باشید توی دنیای مجازی غرق نشید

موفق باشید....
2810