2777
2789
عنوان

معرفی همکاران جدید نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 59688 بازدید | 1620 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهناز جان خوشحالم که این سایت تونسته کمکت کنه... عزیزم بازم میگم من کوچیکتر از اونم که بخوام کسی را نصیحت کنم ..
همون طور که توتجربیاتی داری من هم تجربیاتی دارم من فقط نگران بچه های خوب این سایتم .... نمی خوام محیط امنشون نا امن بشه...

باید حواسامون جمع باشه که کس نا اهلی وارد این حریم نشه ....
جیزی که به ما انرژی میده روزی ساعتها چشم به مانیتور و صفحه نی نی سایت بدوزیم همین اثرات مثبتی است که می تونه برای هر هم میهن ما داشته باشد

خاطرتان جمع باشد . . . گروه مدیریتی نی نی سایت داره بقدری بزرگ میشه که در نمایشگاه مادر و کودک از نزدیک برنامه های ما را خواهید دید
20 شهریور در عرفه 100 متری نی نی سایت از نزدیک با برنامه های نی نی سایت اشنا خواهید شد
به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir
*adi*

سوالهای سخت میپرسی ها . . . در خدمت نی نی سایتهای عزیز هستم . . . سمت چه اهمیتی دارد . . . اجازه بدهید با اجرائی شدن برنامه ها، بیشتر در موردش صحبت کنیم . . . خیلی دوست دارم با کار حرف بزنم
به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir
2810