2777
2789
عنوان

معرفی همکاران جدید نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 59688 بازدید | 1620 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پرویز زاهد

1392/4/13 7:17 ق.ظ

راستش ما (مدیریت و نی نی یارها ) مایل نیستیم در دعوا ها، قضاوت کنیم. اگر ناهنجاری رخ بدهد تاپیک را تعطیل میکنیم و بحث را خاتمه می دهیم ولی اجازه قضاوت به خودمان نمی دهیم.

فوروم، یعنی یک تریبون ازاد. (در چارچوب مققرارت هر فوروم). کاربران خودشان باید قضاوت کنند.

طرفین دعوا هم هر کدام ارامتر و محترمانه تر جواب بدهند، برای خودشان خوب است

به همین دلیل از اعلام نظر در مورد فروش شیر، که چه کسی راست می کوید و چه کسی ناراست، معذوریم. شرمنده ولی مجبوریم دعواها را تعطیل کنیم.

جوابی برای دعوا نداریم!

سلام و خسته نباشید ...........من همه ی صفحات این تایپک و نخوندم میشه بگین شما مسئول چی تو این سایت هستین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه اون لینکی و که دوستان گذاشته بودن و میخوندین هرگز نمیگفتین به ما ربطی نداره و حتماااااااااا پی گیری میکردین .........

با تشکر
از تمام دلتنگی ها از اشکها و شکایتها که بگذریم باید اعتراف کنم .....کیارشم و شوهرم که میخندند .........خوشبختم...............
خانم زهره( مامان مرصادجون) محترم

راستش در مورد این نوع تاپیک ها، خیلی نگاه مثبتی ندارم
در حال مشورت هستم که این نوع تاپیک ها بعد از اتمام تعهدات، ادامه پیدا نکند. اگر تا روز دو شنبه تصمیم گیری شد که ادامه یابد، باهاتون تماس میگیرم

موفق باشید
به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir
خانم مامان کیارش گرامی

من مدیر اجرائی سایت هستم.

در اینکه عرض کردم قضاوت نمی کنیم چند دلیل داره:
- امکان و فرصت مطالعه لازم برای قضاوت نداریم
- وظیفه قضاوت ندارم
- همانطور که شما فرصت مطالعه کامل این تاپیک را نداشتید و حق هم دارید، ما هم نمی توانیم موبمو نوشته ها را بخوانیم

ولی اگر مورد خاصی باشد که کاربر محترمی اطلاعات یا تحلیل خاصی داره که باید جلوی کار خاصی گرفته شود حتما وقت می گذاریم و نظر ایشان را بررسی میکنیم ولی نظری که حاوی دیدگاه و تحلیل باشد و به ما ارسال شده باشد.

باید راه و روش و فرصت و تهدید فعالیت مجازی ر ابه رسمیت بشناسیم.

من با گفتگو با خانم نفس، موضوع را روشن کردم . .
خانم نورای گرامی

یک روز شیر نیدو ، یک روز انتخابات، یک روز موضوع دیگر . . . هر روز موضوعی برای اختلاف نظر پیش میاد. ولی گفتگوهای خشن و خارج از نزاکت از دوستانی که کار بازرگانی هم میکنند بعید است.

فروشنده باید مشتری مدار باشد.
مشتری مدرای یعنی اینکه در محل کسب و کار خودش نه خودش و نه اجازه می دهد کسی صدایش به ناشایست بلند نشود

نی نی سایت شده محل کسب و کارشان ولی جلو همه دارند به هم بد و بیرا می گویند. برای اینکار هم بزرگ و کوچک و زن مرد مهم نیست.

من همینجا از همه طرفین دعوا می خواهم از کاربران و اعضا نی نی سایت عذر خواهی کنند.

در غیر اینضورت دسترسی شان قطع خواهد شد
خواهش میکنم

با کمال میل در خدمت اعضا گرانقدر نی نی سایت هستیم

امید که فعالیت ها ما بتواند اندکی از رضایت اعضاء و استفاده کنندگان را برآورده کند

شاد و تن دست باشید
مرسی آقای زاهد ، آقای زاهد قسمت فروشو که بر نمیدارید که، قسمت فروش بمونه، هر کس فروش داره تو قسمت فروش

ببره تو تبادل نظر رو شلوغ نکنه ، اینم قرار جمعه برداشته بشه ، تا فردا باید ببینم چی پیش میاد نی نی سایت، خیلی

دوست دارم ببینم چه تغییری میکنه
جمعه قراره چی برداشته بشه؟ من خبر ندارم!!!
یک بخشی درست شده به نام فروشگاه های نی نی سایت و تاپیک های فروش باید اون جا باشه. اعضا همکاری نمی کنند، بفرمائید چکار کنیم؟
می دونید وقتی تو خیاباون یا جاده تصادف میشه یکی از علل ترافیک زیاد چی هست؟ هر شهروندی عنگام عبور از محل تصادف، ترمز می کند، حالا که مدتها توی ترافیک مونده، نگاهی به صحنه می اندازد، نظر کارشناسی میدهد، مقصر و عامل تصادف را معین کرده و سپس راه می افتد.

همه مون یک پا کارشناس و داور هستیم آن هم نه در کار خود مان، بلکه در همه امور. این یک روحیه غالب هست و شاید 70-80 درصد مردم ما اینجوری هستند و شاید خودم و خود شما هم اگر نه همه مواقع، ولی تجربه این چنینی داریم.

یک اقایی و یک خانمی ، اصلا خانم و آقا بودنشان مهم نیست، میان در یک سایت و با هم درگیر می شوند، با هم گفتگوی تندی دارند. این یک رویداد هست. بعدش دهها تفسیر و تحلیل در میاد. موضوع تمام شده، ولی اقایون و خانم های کارشناس هم چنان دارند متهم می کنند.

شخصی شیر نیدو را گران می فروشد. شخص دیگری ارزان می فروشد. یکی اصل است و یکی می گوید فقط من اصل می فروشم. اصلا اون خریدارها نمیان بگن ماجرا چیه ولی تماشاچیان بنزین روی اتش میریزند. در سوپر مارکت ها 25 تومنه و ایشون 55 می فروشه. مگر خریدار بی اطلاع هست؟ مگر بار اولش هست که میخرد؟
چرا باید در همه ماجرا دخالت کرد؟
گرون میه؟ سزای گران فروش نخریدن است
جنسش نامرغوبه؟ نخرید و به دوستان خود هم تاکید کنید نخرند

دعواش کجاست؟
سهم من از این دعوا چیه؟

چی گیر من میاد؟
بگم؟
:-)
همین که تهمت گرفتن پورسانت گرفتن از فروشنده ها به بمن میزنند جایزه کارکردن در نی نی سایت است.
دستشون درد نکند