2777
2789
عنوان

معرفی همکاران جدید نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 59688 بازدید | 1620 پست
خانم صبااااا محترم

هر کاری هم بکنیم و چند تا مامور فول تایم هم ناظر بگداریم از تاپیک های تبلیغاتی در امان نیستیم . . . ضمن اینکه عدالت را برای همچین موردهایی کوچکش نکنیم . . . . . الان هم رفتم دیدم . . تک و توکی بودند که همه شان مصداق کار حرفه ای نبودند. مثلا کسی تم های استفاده شده خودشو گذاشته برای فروش یا تعویض . . .خوب نمی شه و نباید جلو اینه ارا گرفت . . . حس و حال فوروم همینه . . با اجازه تون بزودی دیگه تاپیک تبلیغاتی را تعطیل میکنیم . . .شاید اینجوری به عدالت نزدیک تر شویم ... الته تعدادی از تاپیک ها و پستهای لینک دار معدوم شدند
به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اقای زاهد اگه بخوام کاربری قبلیم را که اقای فرشید خان لطف فرمودن قطع کردن را کلا پاک کنید چه کنم؟
ایمیل برای شما بدم...یا توی ارتباط با ما کاربریم را بزارم؟
هی دِلمـــــــــــ !!! یـــــــــه خواهِــــــــــش ؟؟؟ دیـــــگــه نَخواهـــش ....
جناب آقای زاهد با سلام

لطفا جریان این شیر نیدو رو پیگیری کنید

این تاپیک احتمالا بترکه ولی شما حتما بهش دسترسی دارید لطفا بخونید که چه اتفاقاتی توش افتاده و چه حرفهایی رد و بدل شده

هر چند وقت یک بار سر نیدو همین جنجالها برپاست .

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=492806&PageNumber=8
خدایا شکرررررررررر
سلومم
کاش می دانستم این سرنوشت راچه کسی برایم بافته ..
آن وقت به او می گفتم یقه را آنقدر تنگ بافته ای که بغضهایم را نمیتوانم فرو ببرم ..........................................................................................................................

ملیح**مامان سه قلوها**DesiSmileys.com:

داییییییییییی پلویزززززززززززززززززززز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کاش می دانستم این سرنوشت راچه کسی برایم بافته ..
آن وقت به او می گفتم یقه را آنقدر تنگ بافته ای که بغضهایم را نمیتوانم فرو ببرم ..........................................................................................................................

ملیح**مامان سه قلوها**DesiSmileys.com:

راستش ما (مدیریت و نی نی یارها ) مایل نیستیم در دعوا ها، قضاوت کنیم. اگر ناهنجاری رخ بدهد تاپیک را تعطیل میکنیم و بحث را خاتمه می دهیم ولی اجازه قضاوت به خودمان نمی دهیم.

فوروم، یعنی یک تریبون ازاد. (در چارچوب مققرارت هر فوروم). کاربران خودشان باید قضاوت کنند.

طرفین دعوا هم هر کدام ارامتر و محترمانه تر جواب بدهند، برای خودشان خوب است

به همین دلیل از اعلام نظر در مورد فروش شیر، که چه کسی راست می کوید و چه کسی ناراست، معذوریم. شرمنده ولی مجبوریم دعواها را تعطیل کنیم.

جوابی برای دعوا نداریم!
خانم ننه لنگ دراز گرامی . . .
بنویسید در تماس با ما که کدام کاربری را می خواهید حذف شود . . آقای دکتر علاءالدینی هم انسان بسیار شریفی هستند . . اگر کاربری را هم بستند یا محدودیتی بوده، منکر شخصیت علمی و انسانی ایشان نیست . . . در خدمتم
من تمام کار فروشمو گذاشتم تو قسمت فروش دیگه جای دیگه تبلیغ نمیزارم، آقای زاهد چطوری میتونم مثل خانوم صبااا یک تایپیکو اجاره کنم، نمیدونم منظورمو درست گفتم یا نه، می خوام بدونم هزینه ای ، چقدر باید پرداخت کنم، خانم صباااا عنوان تیترش همیشه ثابته، ممنون میشم جوابمو بدید