2777
2789

منم اگ تولد بگیرم قطعااااا عمه مو دعوت نمیکنم...البته عمم ی مدلیه😐خودشم نمیاد اگ دعوتشم کنی😂

اگر اینو میبینی برای نیت خیری که تو ذهنمه یک صلوات مهمونم کن❤به انرژی مثبتتون ایمان دارم😍😍
خواهر ندارم که

عزیزممممممم

عب نداره ناراحت نباش 

اگه واقعا اینقد خوبی و هواشونو داری دیگه اونا بیشعوری خودشونو  نشون میدن

حداقل ب عنوان احترام هم ک شده باید دعوتتون میکرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خانواده خودمو ميگم چون مادر شوهرم همون روز اول گفت ما اهل تولد و اين برنامه ها نيستيم ولي معلومه الان پشيمون شده از حرفش ولي چون اونا مومن هستن و خانواده خودم جور ديكه ان اصلا نميشه با هم بيان

از طرفي دختر داداشم هم مارو هيجوقت دعوت نميكنه يه مشت غريبه ميريزه تو خونشون  بچه خورده هارو دختراي منم دعوت نميكنه  ايييش

اخه من عاشق برادرم و خانوادش هستم حالا شما بگین باید با یه ئل مهربون اینجوری رفتار کرد رابطمون هم خو ...

عاشق کسی باش که عاشقته

مرکز مشاوره روانشناسی: تهران_ ابتدای خیابان سهروردی جنوبی_ حسام زاده غربی_مرکز مشاوره بهزیستی🌷

به زندگیت برس به  بعضیا هر چقد محبت کنی بیشتر هار میشن فرق نداره باهات چه نسبتی داشته باشن 

فرصت ها مثل رنگین‌کمان میمونن اگه زود نبینیش دیگه معلوم نیست باز کی ببینی🌈                                                                  در انتظار آرزوهایم ...💫🌠
اونا برای من تو اولویت هستن جشن بگیرم اول باید اونارو بگم دلم نمیاد دلشونو بشکونک داداشامو می گم

یه روز میفهمی اشتباه کردی اولویت بودن دفعه بعد بچه رو دعوت نکن به برادرت بگوما دعوت نشیم دعوت نمیکنیم والا

عزیزم زن داداش منم همینجوریه.بچه هاش تا وقتی بچه بودن و دلی رفتار میکردن خیلی خوب بودن باهامون.اما الان که قابلیت اموزش از طرف مادر رو پیدا کردن دیگه عمه رو ادم حساب نمیکنن و دقیقا مث مادرشون رفتار میکنن.با اینکه عمه ها خیلی خرج میکنن براشون.بیخیال باش و اگه ناراحت میشی توام به همون اندازه براشون مایه بذار که برات میذارن.اینجوری کمتر دلخور میشی