2777
2789
عنوان

خدایا نهار چی درست کنم؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 39 پست
کاری نداره آبگوشت، ازهمه غذاها راحت تره، یه بار درست کنی میفهمیی چقدر راحته

چندساعته میپزه؟بدون زودپز

٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودتو عادت بده، خواب زیاد خودش درد چشم و گردن و سر میاره

اینقدر اخلاقم بده ساعت ۵ و نیم که بیدار میشم نماز می خونم و دخترم میره مدرسه یا نباید کلا بخوابم یا تا ۱۱ بخوابم . ساعت ۹ و ۱۰ نمیییییتووووونم بیدار بشم . 

اصولا ۵-۶ ساعت . 

باش مرسی 

٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت 

منم زودپز ندارم، 7صبح میزارم، 2ظهر میخوریم، ولی همون اول صبح همه چی رو بزیز قابلمه ظهر آبگوشت رو تحویل بگیر، منم ازتو نت یاد گرفتم

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
اینقدر اخلاقم بده ساعت ۵ و نیم که بیدار میشم نماز می خونم و دخترم میره مدرسه یا نباید کلا بخوابم یا ...

من دیشب از ساعت ۹ انقدر خسته بودم و خوابم میومد یه لقمه خوردم سرمو رو بالش گذاشتم چشم باز کردم دیدم ساعت یک و نیمه. براقا روشنه اومدم برگردم برقا رو خاموش  کنم سرم بدجور گیج رفت. نشستم یکساعتی باز با بدبختی خوابیدم چون خیلی خوابم میومد.

دیگه یک ساعت پیشم بیدار شدم

تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...

گوشت و نخود و پیاز و نمک و زردچوبه رو می ریزی و وقتی جوش اومد کف روی آب و می‌گیری و تمام تا ۲ ساعت مونده خاموش کنی نمک و لیمو خشک و رب گوجه  می ریزی.  

منم زودپز ندارم، 7صبح میزارم، 2ظهر میخوریم، ولی همون اول صبح همه چی رو بزیز قابلمه ظهر آبگوشت رو تحو ...

اره منم میزنم نت الان میزارم 

من دیشب از ساعت ۹ انقدر خسته بودم و خوابم میومد یه لقمه خوردم سرمو رو بالش گذاشتم چشم باز کردم دیدم ...

من هر شب بین ساعت ۹ تا ۱۰ خوابم میگیره اگر خوابیدم که خوابیدم وگرنه مییییره تااا ساعت ۲ خوابم بگیره . 

مامانم میگه آخر به خاطر روش خوابیدنت مریض میشی . 

اره منم میزنم نت الان میزارم 

منم هر وقت آبگوشت درست میکنم تا دو روز راحتم . بچه ها یه روز آب شو میخورن یه روزم گوشت کوبیدشو .

پسرم عااااشق آبگوشت . تو کاسه روحی میخوره میگه شیر نمیشم .

منم هر وقت آبگوشت درست میکنم تا دو روز راحتم . بچه ها یه روز آب شو میخورن یه روزم گوشت کوبیدشو . پس ...

😂😊اره منم دوس دارم باسبزی😍