2777
2789
آرتمیس درست میگه اگر مارک بخری خیلی گرون درمیاد

من دو شب پیش برای پسر کوچیکم یه صندل خریدم 98 تومن شد

اما خیلی ها خرج های این مدلی نمیکنن راحت تر میگیرن

مثلا مهد پسرهای من شهریه شون 500 و 650 تومنه اما خیلی ها هم مهد 250 تومنی میذارن

اگر زندگی آن جشن باشکوهی نیست که انتظارش را داشتی تا میتوانی زیبا برقص.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مارک برا این میگیرید که جنسش خوب باشه؟

آخه من برا خودم مثلا کفش و لباس ورزشی مارک میگیرم که خراب نشه زود ...ولی برا بچه که خراب نمیشه فوقش دو سه ماه میپوشه
مهتاب من همشه مارک نمی گیرم... اما لباسهایی که مارک معروفی هم نیستن باز اگه یه مدل شیک بخواهی و یه جنسی که با یه بار شستن خراب نشه همین قیمتهاست.... تو مارکهای ایرانی برای لباس تو خونه خیلی وقتها غنچه می گیرم براش ... گرون نیست ... جنسش هم خوبه ولی تنوعش کمه متاسفانه...

اینجا لباس بچه واقعا گرونه... همسر من از آلمان برای کیانوش لباس میاره .... اونم همین قیمتها در میاد ولی هم مارکه هم شیک تره هم کیفیت اون لباسها کجا اینایی که اینجا بهم می اندازن کجا....
دلتون برامون تنگ شد بياييد به اين آدرس اينستا گرام 00sarabanoo00
ببین مهتاب جون سلیقه ایه

من میتونم تامین کنم براشون مارک میگیرم

به همون دلیلی که برای خودم مارک میگیرم وگرنه میشه ایرانی یا متفرقه هم بپوشن

اما مارک هم خوشگلتره هم خیلی با دوامتره لباسهای جنس خوب بچه رو خیلی خیلی مرتب تر نشون میده میشوری هم از بین نمیره

مارک ایرانی هم تاپ لاین و آشور خوبه

اگر زندگی آن جشن باشکوهی نیست که انتظارش را داشتی تا میتوانی زیبا برقص.
به خدا تی شرت خریدم براش 20 تومن... یک بار شستم تازه با دست شستم عکسهای روش مثل خمیر از روی پارچه بلند شد.... رسما بعد از یک بار پوشیدن شد دستمال
دلتون برامون تنگ شد بياييد به اين آدرس اينستا گرام 00sarabanoo00
سلام عزیزم

با این اوضاع هچل هفت و قیمتهای نا پایدار که نمی شه ماهانه خرج نی نی رو محاسبه کرد گلم

مثلا پسر من به دنیا اومد پمپرز پریما رو می خردیم 19 تومن الان 1سال و 9 ماهشه می خرم 56 تومن یعنی در طول 1سال و نه ماه چقدر رفته روش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ولی کلا بچه خرجی از بزرگ خیلی بیشتره ولی نباید خرجهای بیخودی بکنی

اولین صدایی که می شنویم صدای تپش قلب مادرمونه .....!!!!!
سلام عزیزم

با این اوضاع هچل هفت و قیمتهای نا پایدار که نمی شه ماهانه خرج نی نی رو محاسبه کرد گلم

مثلا پسر من به دنیا اومد پمپرز پریما رو می خردیم 19 تومن الان 1سال و 9 ماهشه می خرم 56 تومن یعنی در طول 1سال و نه ماه چقدر رفته روش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ولی کلا بچه خرجی از بزرگ خیلی بیشتره ولی نباید خرجهای بیخودی بکنی

اولین صدایی که می شنویم صدای تپش قلب مادرمونه .....!!!!!
سلام.
بهاره جون از کجا میخری؟؟ والا من برای پسرم. پمپرز میخرم 80 تومن از سی تومن شروع شد رسید به 45 حالام که هشتاد. تازه اگه گیرم بیاد.
لباس هم که مامیم یا پدر شوهرم برن خارج میارن. مارک اصل هم براش میگیرم مخصوصاً حالا که راه افتاده کفش مهمه چون مارک ها اکثراً استاندارد و راحته. لباس هم همینطور. لباس تو خونه ای هم ایرانی میگیرم مخصوصاً شلوار. مارک به اوران
در کل به نظر من هم میشه خیلی راحت گرفت و با چنتا چیز ایرانی سر و ته سیسمونی و خرید بچه. رو تموم کرد و هم میشه یکم دست بالاتر گرفت و مخارج رو بالا ببری!!!
Lilypie Premature Baby tickers