2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حامی خوبیه واسه خواهرش تا جایی که بتونه ، خواهرزاده اش رو هم خیلی دوست داره براش وقت میذاره 

دانلود نمونه سوالات استخدامی و پروژه های دانشجویی و ....  http://file-marketing.blog.ir

اصلا میگه اونا به من اهمیت میدن من خودمو جر بدم براشون مثل خودشون رفتار میکنم

تیکر رسیدن به آرزومه 😍😢😔میشه برای رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستین محتاج دعای شما و کمک امام رضام😍❤️😊ممنونم ازتون مهربونا💞🤗تیکر هدفمم هست😉گروه قرمز😬😳😟وزن اولیه 90 با قد 175😢😭😭وزن الان 86😔😔 وزن ایدآل 60😍😍 با یک اراده نیرومند، شرایط دیگر اهمیت چندانی ندارد ☹️من میتونم چون یه دختر کــــــوردم 😍😍پرچم کوردا بالاس.. به امید خدا هم واسه هدفم هم درست شدن زندگی منو همسرم... ایشالله که غصه تو زندگی هیچ کسی راه پیدا نکنه و هیچ زنی حسرت مادر شدن به دلش نمونه و هیچ پدری شرمنده ی زنو بچش نشه و هیچ جوونی محتاج دیگران نباشه واسه همه ی اینا یه صلوات دیگه هم بفرستین شما که زحمت کشیدین تا پایین اومدین و در آخر دوتا صلوات واسه سلامتی امام زمانمون بفرستیم هرچند گوشه ایی از بی انصافی ما بنده هارو نمیگیره ولی باز خودش کلی هست ❤️ اینم بگم هنوز مدرسه میرم 😬 ازدواجم کردم ☺️و عاشق شوهرمم😍😘 ای بلای تو به جانم که تو جانی و جهانی😘👑

خواهرزاده هاش ک عاشقشن..کار انچنانی نمیکنه ولی چون یدونه دایی هستش دوسش دارن..

ب خواهرشوهرامم درحد برادر کمک میکنه و اهمیت میده همین

بعد از چند ماه دوری از نی نی سایت باز اومدم😃
حالا از خاهر شوهرت بپرسی میگه مگه چیکار کرده ک اینو میگی کلی گفتما خوبی زیاد اصن ب چشم نمیاد

البته برادر خودم با اینکه متاهله خیلی مهربونه مثل ی پدر پشتمونه مام قدرشو میدونیم خانوم داداشمم واقعا خانومه

همسر منم دایی خوبیه

سیسمونی خواهر زاده اش رو ما خریدیم 

چون خواهرشون نمیتونست خودش بره 

دو تومنش رو کادو خریدیم و البته بقیه رو حساب کرد 

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

خواهرشوهرای من اصلا اونجور که باید داداش دوست نیستن مخصوصا شوهر من که وسطیه براش هیچکار نمیکنن. وقتی تو عروسیمونم یخ بودن شوهرم درحد سلام احوالپرسی براشون وقت میذاره و اصلا قاطیشون نمیشه. خوا۶رزاده هاشم چون بچه دوست داره می بینتشون بازیشون میده یه کم