2777
2789

دکتر بهامین مفرج

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تخصصشون چیه ؟

ایشون جراح دندان پزشک ، درمان تخصصی زیبایی، ترمیم و روکش  دندان و اطفال هستن

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   
اتفاقا منم دنبال یه جراح دندون پزشکم آدرسش کجاست؟ خودت پیشش رفتی؟

بله عزیزم هم کارشون خیلی خوب هم هزینه هاشون خیلی معقول من که واقعا راضی بودم
آدرس: اسلامشهر ، بهارستان ، گلستان ، فلکه اول(ارغوان) ، ساختمان ارگ ، طبقه ۵ ، کلینیک آثاریان
شماره تماس: 02140551700

ممنونم 🙏🏻

خواهش میکنم اینم پیج اینستاشون میتونی کاراشونو ببینی

@dr.behaminmofarej