2777
2789
فروش یک واحد آپارتمان نوساز 75 متری واقع در فاز 3 (بام پردیس ) دو خواب کف سرامیک طبقه 4 چهار طبقه چهار واحدی شمالی نورگیر آفتابگیر دارای بالکن آسانسور انباری و پارکینگ دارم کابینت میزنم نقاشی شده هست منطقه دنج و آرام متری 2 میلیون واقعا قیمتش نسبت به فاز سه حتی از مسکن مهر هم واقعا" پائین چون به پولش نیاز دارم گذاشتم برای فروش بازدید = خرید اگر خریدار باشید تخفیف هم داره فروشنده واقعی هستم. اگر مایل بودید با شماره 09192113984 تماس بگیرید.
(یا رب نظر تو برنگردد)دوستان برای براورده شدن حاجتم لطفأ یه صلوات بفرستید من هرگز شکست نخوردم فقط هزاران راه را رفته ام که به کار نیامده اند.
قیمت؟
تابلوهای بسیار زیبای نقاشی میکشم برای عروس خانمها و حتی خانمها و آقایونی که به دکوراسیونشون اهمیت میدن.پیج اینستاگرامم رو ببینید خالی از لطف نیست.@aseman_art_galleryy 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان اگر سوالی داشتین با شماره تماس تماس بگیرید.
(یا رب نظر تو برنگردد)دوستان برای براورده شدن حاجتم لطفأ یه صلوات بفرستید من هرگز شکست نخوردم فقط هزاران راه را رفته ام که به کار نیامده اند.
سلام.دوست خوبم ای کاش عکس داخل خونه رو هم میزاشتی .اشپزخونه اش چند متره؟اتاقا؟سالنش؟اگه بخواهیم ببینیم کی میشه دید اخه ما اخر هفته میاییم رودهن.مسکن مهر که نیست؟ممنون میشم جواب بدی عزیزم.
سلام دوست من درحال حاضر عکس ندارم و متراژ دقیق نمیدونم هر وقت که بخواید میتونید ببینید فقط با همون شماره تماس بگیرید و هماهنگ کنید چون خونه خالی هستش.