2777
2789
عنوان

بابام نمیفهمه اصلا

128 بازدید | 15 پست

برادرم متاسفانه چند سالیه درگیر اعتیاد به شیشه س پدرمم به شدت دوستش داره و باور نمیکنه این معتاده قیافش تابلوعه پنجاه بار شیشه از تو جیباش پیدا کردیم حتی یه بار رو مواد بود زد دنده بابامو شکست پدرم سنش بالاست جونش قد این پسره افتاد بیمارستان بخاطرش وضع مالیمون خوبه میتونیم جای بهتری خونه بگیریم اما پدرم دست از سر این محله بر نمیداره میگه من اینجا خاطره دارم هر چی بهش میگیم اینجا پر معتاده میگه نمیرم بهش گفتم بزا بدیمش کمپ از اینجا هم بریم شروع میکنه داد کشیدن که شما بدتون از این پسر میاد میخواین نباشه همسایه ها جلومونو میگیرن که چرا فکری به حال این پسر نمیکنین میگه همسایه ها گوه خوردن تا ساعت پنج صبح بیرونه دم به دقیقه هزار تا معتاد میان در خونمون سراغ دادشمو میگیرن پدرم میگه این کار شماس میخواین براش پاپوش درست کنین من پسرمو کمپ نمیدم..بخدا دیوونه شدم خجالت میکشم بگم این داداشمه😭 پدرمم حرف حالیش نیست   وقتی پول بهش کم میدیم وسایل خونه میبره میفروشه ..ده بار خواسته بیاد تو اتاقم کامپیوترمو ببره در رو قفل کردم ...دیگه از دستش دیوونه شدم ..چیکار کنم بابام راضی بشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه خودت یا مامانت رضایت بدین اجباری کمپ میبرن 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏

دور باباتو داداشتو خط بکش، ولی یه فکری به حال ارث و میراث کنید که داداشه بالا نکشه، بذار اونقدر بکشه تا جونش بیاد بالا و سنگکوپ کنه، داداش اینطوری به درد نمیخوره، میتونید زنگ به پلیس و اینا هم بزنید ناشناس بیان ببرنش.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

یه بار که شیشه پیدا کردین، زنگ بزنید پلیس، شیشه ازش بگیرن زندان میره

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.