2777
2789
عنوان

چه چیزی رشد بچه ها رو بیشتر میکنه ؟مخصوصا قدشون

| مشاهده متن کامل بحث + 80178 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتما خیلی زود ببرش دکتر-داداشم چندساله پیش دکتر متخصص غدد میره براش قرص و ویتامین مینویسه الان قدش م ...

عزیزم میدونم این تاپیک قدیمیه ولی خواهش میکنم اسم ویتامین ها رو بگو

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞

شیر بز بهترین جایگزین شیر مادره من اینو از تجربه خودم میگم چون بچم نارس بود خودم شیر نداشتم از شانس بد من بچم به پروتویین  شیر گاو هم حساسیت داشت نمیتونستم شیر خشک بدم از زمانی که شیر بز امتحان کردم نه تنها هیچ حساسیتی نداشت بلکه وزن و قدش هم خیلی خوب شده بعدها خودم خیلی مقاله خوندم در مورد شیر بز دیدم طلا هست برای کم خونی دیابت فشار خون نازایی عوارض شیمی درمانی زخم معده  گوارش آسان سلامت قلب اسم برونشیت حتی رشد جنین در رحم نقش بسزایی داره حدود 96 درصد ویتامین و املاح و مواد معدنی داره برای اطلاع از خواص بیشمار شیر بز فقط کافیه تو گوگل سرچ کنید خودتون پی می‌برید که طلا هست اما بخصوص برای نوزادان باید از یه جای مطمن تهیه کنید اگه تهران زندگی می‌کنیدیه مزرعه هست همه فصل‌ها شیر بز داره لبنیات شیر بز مروگل رو تو گوگل سرچ کنید آدرسش میاد واقعا طلاست  

بهترین نوع لبنیات شیر بز هست من اینو با تجربه میگم خیلی خیلی ارزش غذایی بالایی داره چون شیر بز بر خلاف تصور عموم طبع معتدل دارد و طبعش سرد نیست و حاوی 96 نوع ویتامین هست و میتونه نیازهای یک انسان بالغ رو کاملا رفع کنه برای نوزادان و سالمندان هم بسیار مفید هست چون هضم خیلی راحتی داره و در بالابردن سیستم ایمی نقش به سزایی داره کافیه فقط به سرچ در مورد فواید شیر بز کنید اون وقت به خواص فوق العاده پی می‌برید دوستان اگر تهران زندگی می‌کنید مزرعه ا هست به نام مروگل چون بزهای فرانسوی دارن تمام فصل‌ها شیر بز دارن و در محیطی کاملا بهداشتی هستن و شیر وشی جلوی شما انجام میدن یک بار امتحان کنید مطمئنم همیشه دنبال شیر بز هستید بخصوص برای دلبندانتان لبنیات بز مروگل رو سرچ کنید آدرس میاد بهترین خصلت شیر و لبنیات بز کم بودن چربی هست که بهترین لبنیات ازشیر بز برای کودکان و سالمندان بسیار مفید هست بخصوص برای مبتلایان به فشار خون

بهترین نوع لبنیات شیر بز هست من اینو با تجربه میگم خیلی خیلی ارزش غذایی بالایی داره چون شیر بز بر خل ...

به همه ی بچه ها نمی سازه. دختر من آلرژی پروتیین گاوی داشت ب شیر بز هم آلرژی داشت. مجبور شدم شیر خودم با رژیم بهش بدم

خدایا،شکرت منو لایق مادر شدن دونستی ....خدای مهربونم هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن😍.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن🙏🏻.اگه منتظره دامنشو سبز کن🙏🏻.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن🙏🏻.اگه مستاجره صاحب خونش کن🙏🏻.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن🙏🏻.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تو رو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن🙏🏻.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🥰🌷🥰🌷

فقط و فقط شیر بز بهترین راه حل و جایگزین داروهای شیمیایی هست  ضد آلرژی هست بخصوص کودکان حساس به پروتوین گاو و لاکتوز و چون حدود 96 درصد مواد معدنی و ویتامین داره برای نوزادان و سالمندان بسیار مفیده هم برای آقایون که مشکل نازایی دارن فقط کافیه خواص‌ شیر بز رو در گوگل سرچ کنید متوجه میشید بهترین هدیه خداونده خدا رو شکر که من برای بچم نتیجه گرفتم فقط باید از یه جای بهداشتی تهیه کنید مزرعه بز مروگل  رو از گوگل سرچ کنید همه فصل‌ها شیر داره و اینکه من خودم برای لکه های پوستم استفاده کردم واقعا عالیه حتی به‌علت بالا بردن سیستم ایمنی سلول های سرطانی هم از بین میبره بهترین جایگزین عرقیات و داروهای گیاهی هست

شیر بز بهترین جایگزین شیر مادره من اینو از تجربه خودم میگم چون بچم نارس بود خودم شیر نداشتم از شانس بد من بچم به پروتویین  شیر گاو هم حساسیت داشت نمیتونستم شیر خشک بدم از زمانی که شیر بز امتحان کردم نه تنها هیچ حساسیتی نداشت بلکه وزن و قدش هم خیلی خوب شده بعدها خودم خیلی مقاله خوندم در مورد شیر بز دیدم طلا هست برای کم خونی دیابت فشار خون نازایی عوارض شیمی درمانی زخم معده  گوارش آسان سلامت قلب اسم برونشیت حتی رشد جنین در رحم نقش بسزایی داره حدود 96 درصد ویتامین و املاح و مواد معدنی داره برای اطلاع از خواص بیشمار شیر بز فقط کافیه تو گوگل سرچ کنید خودتون پی می‌برید که طلا هست اما بخصوص برای نوزادان باید از یه جای مطمن تهیه کنید اگه تهران زندگی می‌کنیدیه مزرعه هست همه فصل‌ها شیر بز داره لبنیات شیر بز مروگل رو تو گوگل سرچ کنید آدرسش میاد واقعا طلاست