2777
2789
عنوان

چه چیزی رشد بچه ها رو بیشتر میکنه ؟مخصوصا قدشون

| مشاهده متن کامل بحث + 80165 بازدید | 40 پست
قد و درشتی و ریز نقشی بچه به پدر و مادر میره بیشتر

برای رشد قدی خارج از مسائل ارث موارد زیادی باید رعایت بشه خواب سرشب و نوشابه نخوردن میدونین که خوردن یه لیوان نوشابه (مثلا) بعد از یکساعت از خوردنش بدلیل قند خیلی زیادش باعث بی تعادلی شدید در بدن میشه و برای اینکه بدن تعادل خودش رو حفظ کنه پیغامی از مغز دریافت میکنه و دوبرابر مقدار نوشابه خورده شده کلسیم از بدن دفع میشه... چیزیکه خیلی از خانوادهها رعایت نمیکنن بچه از سن خیلی پایین شروع به خوردن نوشابه میکنه هیچی ساعت خوابش با پدرو مادرش تنظیم شده!!!

آجیل نه فقط برای رشد قدی برای رشد مغزی و هوش خیلی مفیده همه نوعش نه فقط مغزها انواع برگه ها و خرماها و البته کنجد که دوستمونم بهش اشاره کرد ( نه چیپس میوه و نه رنگ شده ها)

ژلاتین خیلی خوبه میتونین خودتون دسرهای متنوعی با ژلاتین درست کنین.

حتما ویتامین د بدن بچه رو هم چک کنید البته دکتر باید آز بنویسه جوابشو ببینه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من یکبار در مطب دکتر طب سنتی دیدم یه بچه رو از سر تا پا با لیوان های مخصوص بادکش کردن وقتی پرسیدم گفتند این کار برای رشد قد بچه است
حالا میخوای شمام تحقیق کن
هر که از خدا پروا کند خداوند راه خروج از مشکلات و گناهان را برای او فراهم کند و از جایی که گمان نمی برد روزیش دهد و هر کس بر خدا توکل کند خدا برای او کافی است خداوند به ثمر رساننده امر خویش است و برای هر چیزی قدری نهاده است
تخفیــــــــــــــــــــف ویــــــــــــــــــژه فقـــــــــــــــــــــط تـــــــــــــــــا آخـــــــــــــــــــر اسفنــــــــــــــد

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=509685&PostID=29013405#29013405
"همه میتوانند روبات بسازند"..."روباتیک را آسان بیاموزیم"...
بادکش اگر روی صفحات استخوانی مداوم انجام بشه در رشد قد موثره .
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سلام بچه ها پسر منم خیلی ریزه میزه است البته به خودم رفته
ولی میخوام یه کم بیشتر رشد کنه
منم یه مدتی زینک میدادم زیاد فایده نداشت
از نظر تغذیه همه جوره امتحان کردم بی تاثیر بود بیخیال شدم
شاید ببرم دکتر غدد
این بادکش چه جوریه هر کی انجام داده بیاد بگه
لطفا این تاپیکو بالا نگه دارین از تجربیات هم استفاده کنیم
..لا حول ولا قوه الا بالله علی العظیم
سلام دوستان آیا بین یبوست کودک و رش قد ارتباطی وجود داره لطفا هر کس میدونه بیاد بگه.
دختر منم خیلی قدش کوتاهه و توی سال اول و دوم یبوست شدید داشت یعنی ممکنه تاثیر گذاشته باشه؟؟؟؟؟؟
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
لزوماً قد بچه ها به پدر و مادرشون نمیبره تغذیه بسیار موثره .من این تجربه رو دارم قد خودم 163 هست و همسرم 178 و پسرم هنوز تو سنی هست که پزشکها میگن بازم قدش رشد میکنه و الان قدش 188 هستش. چیزی که ما خیلی مصرف میکنیم و من به پسرم تاکید میکردم حتما استفاده کنه شیر و ماست و پنیر بود, کلا لبنیات
2810