2777
2789

سلام و ارادت

روزتون بخیر🌷

تاپیک های قبلیم هست با توضیحات بیشتر. تعمیر کارسخت افزار هستم و کارشناس الکترونیک و عاشق تعمیرات. هر گوشی بلااستفاده و شکسته و خاموش حتی  که بعضی از قطعاتش سالم باشه بکارم میاد و قابل استفادست.

مدل و عکس گوشی ها رو میتونید تل یا واتس بفرستید تا ان شالله ازتون خریداری بشه 👇

۰۹۳۳۳۲۰

۱۲۱۲

بخصوص گوشی قدیمی دکمه ای!!

یک صلوات برای سلامتی خودتون بفرستید🌷

سپاس از همکاری شما...

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

میگم یه سوال این گوشی های بدون کارتن و دفترچه ک از عراق میارن چجوریه؟ قابل اعتماد هس ادم بخره مخصوصا ایفونذ

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
میگم یه سوال این گوشی های بدون کارتن و دفترچه ک از عراق میارن چجوریه؟ قابل اعتماد هس ادم بخره مخصوصا ...

سلام

اولین باره میشنوم

کلا اجناس وارد شده از سمت عراق رو بهتره خرید نکنید

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ببخشید میشه یه سوال دارم جواب بدید 

دخترم ال سی گوشیش سوخته حالا کلی هم عکس و فیلم داره توش منم دیگه نمیخوام بدم درست کنن چون هزینه اش حدود 1و 800میشه سامسونگ نوت 5 میشه بدون تعمیر کردن عکس و فیلمهارو رو فلش بریزیم؟

سلام ببخشید میشه یه سوال دارم جواب بدید  دخترم ال سی گوشیش سوخته حالا کلی هم عکس و فیلم داره ت ...

سلام

روز بخیر

اگر صفحه قفل داشته باشع نمیشه متاسفانه