2777
2789
سلام به همه مامانای گلی که نی نی هاشون پاییز به دنیا میاد

چون هم دوره هستیم گفتم تفکیک ماه نداشته باشیم

دیگه یواش یواش نزدیکه نی نی نازها به دنیا بیان
اگه دوست دارید تبادل نظر درست حسابی داشته باشیم نه سلام علیک معمولی
از خریدهای سیسمونی
تا لباسهای بارداری
از تغذیه مون
تا آمادگی برای زایمان
و انشاءالله بعدش هم در مورد نی نی ها و غذاهاشون با بزرگ بشن به امید خدا

هرکی حاضره بسمه الله
سلام دوستای گل
اگه دوست داشتید به این تاپیک سر بزنید.

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=38168&PostID=2018923#2018923

بهترین درسها را در زمان سختی آموختیم
و دانستیم صبور بودن نوعی از ایمان است
و خویشتن داری نوعی از عبادت
ناکامی به معنی تأخیر است نه شکست
و خندیدن........ آری خندیدن خود ِ نیایش است

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب من هر چیزی رو از یک جا خریدم.اما به نظرم بهار خوشگلتر بود وسایلش.
ارمغان کودک قیمتاش خیلی بالا بود.من سرهمی مادرکر گرفتم 59 تومن.همون تو بهر بود 47 تومن!!!!
اما جمهوری ارزون تره.خوب بیشتر باید بگردی.تا چیز خوشگل پیدا کنی.
من 80 درصد خریدام رو بهار کردم.برای لباسای بیرونی بازار رضا چند تا فروشگاه داره که برای مامانایی که نی نی دختر دارن خیلی خوبه.و خیلی نازن لباساش.
Lilypie Pregnancy tickers
2805
سلام به مامانای مهربون .
نی نی من هم به امید خدا اواسط آبان ماه به دنیا میاد ولی من ایران نیستم و 3 تا 4 ماه بعد از زایمان قراره بیاییم ایران .هنوز خرید نکردم.یه سری وسایل رو از اینجا میگیرم بقیه اش رو هم اومدم ایران میگیرم.
فقط نمیدونم لباس و کاپشن و کفش چه سایزی باید بخرم و ممکنه تا چند ماهگی استفاده کنه.
سلام به همه
دخمل منم اواخر ابان دنیا میاد
مامانی اینده من از هفته 10 بالش بارداری خریدم و خیلی راضیم
دیگه بدون اون نمیتونم بخوابم
یه وقتایی میبینم شوهرم ظهرا که میخوابه بغلش کرده و خوابیده ههههه
من همین مدل نینی سایت رو از هفت تیر خریدم 25000
سلام . منم الان 27 هفته امه. نی نی منم 4 آبان به دنیا میاد ایشالا. شاید هم زودتر. خودم دوست دارم متولد مهر ماه باشه. دو هفته پیش که سونو دادم گفتن دختره. فرم قرار گرفتنش breech هستش که کمی نگرانم کرده. البته دکتر گفته ممکنه بچرخه کامل تا وقت زایمان. از شنبه هم قراره به امید خدا خرید سیسمونی رو شروع کنم. خودم شهرستانم ولی خریداش رو تهران انجام میدم. در ضمن چون قبل از این فکر می کردیم پسره، هنوز اسمی براش انتخاب نکردم. خیلی خیلی سخته!