2777
2789
عنوان

وضعیت خونه ما خیلی وخیمه!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 3418 بازدید | 37 پست
در مورد این مردا اصلا پای بزرگترا رو وسط کشیدن فایده نداره که بدتر هم میشه. پس بذار احترام پدر و مادرت حفظ بشه و اونا رو قاطی نکن. این روش برای کسی که جواب میده که حیا داشته باشه و کوچیکتر بزرگتر سرش بشه. کسی که بشقاب پرت میکنه سمت زنش و فحاشی میکنه دیگه این روشها جواب نمیده.

وقتی شوهرت فحش میده خیلی آرامش خودت رو حفظ کن و آروم بهش بگو با این فحشها نه من کوچیک میشم نه تو بزرگ میشی فقط تویی که خود واقعیت رو نشون میدی.

اصلا هم توی دعوا به مادر خواهرش محل نده. بخوای باهاشون در این مورد حرف بزنی وقیحتر میشن و از ناراحتی تو قند تو دلشون آب میشه.

یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبيم        دولت صحبت آن مونس جان،  ما را بس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با شوهرت حرف بزن و بگو که تو و بچه ها و خودش به یه زندگی آروم نیاز دارین و هر چیزی که آرامشتون رو به هم میزنه باید حذف بشه از در خوبی و محبت وارد شو چون از دعوا و دادو بیداد فقط خودت داغون می شی
تحویلش نکیر اکه زندکیش واسش مهم باشه این کارا رو نمیکنه منو شوهرم هم دیشب با هم بحثمون شد الانم حال خوشی ندارم اما اکه بمیرمو زنده بشیم هیجکس نمیفهمه بدترین دعوا هم بیفتیم بین خودمونه البته اون زود میاد منت کشی ....ولی خیلی وقتها باید به حال خودشون بزاری تا تنها بشن بفهمن هیجکس زن ادم نمیشه ....
بیخودی خودتو ناراحت نکن.