2777
2789
عنوان

چرا این روزها مردم اینقدر پز میدن به هم؟ که چی بشه😅

| مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 70 پست
هر کس یه سلیقه ای داره...

من تقریبا اکثر کشورهای خوبو رفتم به نسبت جاهای زیادی رفتم باز میگم انتالیا واسه یه زوج که نمیخوان زیاد هزینه کنن خوبه شما دیگه خیلی افراط کردی در بدگویی از ترکیه 

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون هدف بعضیا شده همین

من مدرک اینو دارم

تحصیلاتم فلانه

۳تا پسر دارم

۴تادختر دارم

طلا دارم

تونستم بزام

نازا نیستم😀

گواهی نامه دارم

مردم دیگ تودار نیستن...ندید بدیدی زیاد شده

اگه جایی ک وایسادین رو دوست ندارین جاتون رو عوض کنید..شما درخت نیستید😊
همتون حمله کردین به من. چقدر ذهنیت منفی دارن بعضی ها. داره بدم از این سایت

همونایی ک بیرون اونجوری رفتار میکنن داخل سایتم هستن دیگه ...توجه نکن ..حالا یا باشوخی میندازن ب ادم یاجدی... اما من خودم دورمو پاک کردم از آدما ک درگیر این رفتارای احمقانه نشم 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
شما جاهای درب و داغونش رفتی ترکیه خیلی قشنگه و برای مسافرتی که نخوایم زیاد هزینه کنیم عالیه جانم

والا ترکیه یکی از قشنگترین و تاریخی ترین کشورای دنیاست و اتفاقا به همین دلیل به شدت توریستیه و درامد بسیار بالایی از همین توریست پذیریش داره! بعد ایشون اومده میگه ترکیه بی کلاسه!!! یعنی چی اصلا بی کلاسه؟ 😂 

ترکیه فوق العادس, استانبولشم ک روح ادمو تازه میکنه... 

به هرکی نرفته پیشنهاد میکنم 

من تقریبا اکثر کشورهای خوبو رفتم به نسبت جاهای زیادی رفتم باز میگم انتالیا واسه یه زوج که نمیخ ...

افراط نکردم. گفتم هر کس سلیقه ای داره. من ایران بیشتر دوست دارم و بیشتر میپسندم.

خانم ها بزارین من یه چیزی بگم یکمی دلتون باز شه بخندین،جونم براتون بگه ما یه همسایه داریم که بنده خدا هی میگفت بیا خونمون بیا خونمون منم از همه جا بی خبر بودم گفتم باشه میام ولی متاسفانه هر وقت میخواستم برم یه کاری پیش میومد نمیشد یه چند وقت گذشت کاشف به عمل اومد مبل خریده 😂😂😂😎😎😎